Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 1-8: Foto's van Britt Dekker, Chantal Janzen...

Rondje Forum 1-8: Foto’s van Britt Dekker, Chantal Janzen & Sylvana IJsselmuiden

-

Rondje Forum 1-8: Foto’s van Britt Dekker, Chantal Janzen & Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hoe heet het buiten ook is, het Mannenzakenforum is een bron die nooit opdroogt! Ook vandaag vind je er weer een hoop interessante foto’s! Chantal Janzen heeft een heus oops-momentje, Britt Dekker schittert op je scherm en ook Sylvana IJsselmuiden en Dee van der Zeeuw mag je niet overslaan!

Britt Dekker

Britt Dekker zat afgelopen week bij humoristisch praatprogramma Op Vrijdag. Of er nog andre gasten aanwezig waren? Geen idee – Britts rode glitterjurkje eiste álle aandacht op. Oogverblindend, in meerdere opzichten!

Chantal Janzen

Chantal Janzen is onderwerp van discussie op het Mannenzakenforum. Liet ze haar topje nou per ongeluk nét iets te ver zakken? Is er op deze beelden iets interessants te zien? Oordeel zelf!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden schitterde weer in een nieuwe aflevering van Dumpertreeten. De filmpjes hebben we allemaal doorgespoeld. Toen de blondine in beeld was werd de pauzeknop meerdere malen ingedrukt.

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw is Youtuber, maar klust ook regelmatig bij als bikinimodel. De blondine is inmiddels uitsluitend in badkleding te zien op haar sociale kanalen. Van twee walletjes snoepen zag er nooit zó lekker uit!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening