Rondje Forum 1-8: Foto’s van Britt Dekker, Chantal Janzen & Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hoe heet het buiten ook is, het Mannenzakenforum is een bron die nooit opdroogt! Ook vandaag vind je er weer een hoop interessante foto’s! Chantal Janzen heeft een heus oops-momentje, Britt Dekker schittert op je scherm en ook Sylvana IJsselmuiden en Dee van der Zeeuw mag je niet overslaan!

Britt Dekker

Britt Dekker zat afgelopen week bij humoristisch praatprogramma Op Vrijdag. Of er nog andre gasten aanwezig waren? Geen idee – Britts rode glitterjurkje eiste álle aandacht op. Oogverblindend, in meerdere opzichten!

Chantal Janzen

Chantal Janzen is onderwerp van discussie op het Mannenzakenforum. Liet ze haar topje nou per ongeluk nét iets te ver zakken? Is er op deze beelden iets interessants te zien? Oordeel zelf!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden schitterde weer in een nieuwe aflevering van Dumpertreeten. De filmpjes hebben we allemaal doorgespoeld. Toen de blondine in beeld was werd de pauzeknop meerdere malen ingedrukt.

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw is Youtuber, maar klust ook regelmatig bij als bikinimodel. De blondine is inmiddels uitsluitend in badkleding te zien op haar sociale kanalen. Van twee walletjes snoepen zag er nooit zó lekker uit!

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten