Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Hoewel ze tegenwoordig door het leven gaat als succesvolle zakenvrouw is Nikkie Plessen nog graag een gezien figuur. Dat kan je al merken aan de vele likes die ze op Instagram vergaart. Deze keer is Nikkie te spotten in een nieuw topje met een opvallende paarse kleur. En dat ziet er best interessant uit.

Lees ook: De vele looks van Nikkie Plessen

Denim is in

Je kan het al zien aan de nieuwste look van Nikkie, maar denim is weer helemaal in. Spijkerbroek met opvallend spijkerjasje zijn de trend van het moment als je Nikkie moet geloven. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Zo’n outfit maak je af met een echte eyecatcher, een gekke blikvanger die meteen de aandacht trekt. Zoals bijvoorbeeld een spannend paars topje. Nikkie weet zichzelf op die manier meteen het middelpunt van het gesprek te maken.

Back in black

Maar haar paarse topje is niet het enige waar Nikkie de aandacht in weet te trekken. Zo heeft ze ook een ondeugend zwart jurkje in haar kast hangen, dat ze maar al te graag mee naar buiten neemt. Een stoere zonnebril en knallende witte gympen maken de outfit compleet. Het is inmiddels wel duidelijk, Nikkie weet precies hoe ze zichzelf op haar best voor de dag moet laten komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.