Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Hoewel ze tegenwoordig door het leven gaat als succesvolle zakenvrouw is Nikkie Plessen nog graag een gezien figuur. Dat kan je al merken aan de vele likes die ze op Instagram vergaart. Deze keer is Nikkie te spotten in een nieuw topje met een opvallende paarse kleur. En dat ziet er best interessant uit.

Lees ook: De vele looks van Nikkie Plessen

Denim is in

Je kan het al zien aan de nieuwste look van Nikkie, maar denim is weer helemaal in. Spijkerbroek met opvallend spijkerjasje zijn de trend van het moment als je Nikkie moet geloven. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Zo’n outfit maak je af met een echte eyecatcher, een gekke blikvanger die meteen de aandacht trekt. Zoals bijvoorbeeld een spannend paars topje. Nikkie weet zichzelf op die manier meteen het middelpunt van het gesprek te maken.

Back in black

Maar haar paarse topje is niet het enige waar Nikkie de aandacht in weet te trekken. Zo heeft ze ook een ondeugend zwart jurkje in haar kast hangen, dat ze maar al te graag mee naar buiten neemt. Een stoere zonnebril en knallende witte gympen maken de outfit compleet. Het is inmiddels wel duidelijk, Nikkie weet precies hoe ze zichzelf op haar best voor de dag moet laten komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.