Vrouwen Nederlandse Vrouwen Nieuwslezeres Dionne Stax (35) is weer vrijgezel

Nieuwslezeres Dionne Stax (35) is weer vrijgezel

-

Nieuwslezeres Dionne Stax (35) is weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Dionne Stax-fans onder ons opgelet: De blonde nieuwslezeres is weer vrijgezel!

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: het is over en uit tussen voormalig nieuwslezeres Dionne Stax en haar vriend Sytse Oudkerk (36), die arts van beroep is. De twee zetten, na ruim twee jaar een relatie te hebben gehad, een punt achter hun relatie. Waarom? Dat liet de blondine helaas niet weten. Dionne is dan ook altijd vrij voorzichtig als het gaat om het delen van haar privéleven met de buitenwereld.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

De reden van de breuk tussen Dionne Stax en Sytse

Er zijn echter mensen die denken te weten waarom de relatie van Dionne Stax met Sytse is stukgelopen. Volgens hen verscheen het eerste scheurtje in de relatie toen Dionne tijdens een uitzending van Radio 538 bekend maakte ‘al een jaar gelukkig te zijn in de liefde’. Na die uitzending werd vriendlief Sytse namelijk in één klap een bekende Nederlander. En dat zou de arts volgens hen nu niet bepaald tof gevonden hebben. De emoties zouden zich opgestapeld hebben, wat heeft geleid tot de uiteindelijke breuk.

En dat is nog niet alles. Er gaan zelfs verhalen rond dat de beste man weer terug is bij zijn ex-vriendin. Dat zou natuurlijk wel extra vervelend zijn voor de favoriete nieuwslezeres van velen. Of het verhaal nu écht waar is of niet: we hopen dat Dionne er snel weer bovenop komt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene
Evita Mac-nack

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening