Vrouwen Nederlandse Vrouwen Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

-

Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Glennis Grace: ‘ze passen nu beter bij de rest van mijn lichaam’.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: zangeres Glennis Grace heeft een verkleining ondergaan. In een openhartige video op het YouTube-kanaal van Glennis Grace vertelt de zangeres ons alles over deze heftige beslissing. Even ter herinnering: dit was Glennis Grace vóór de ingreep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Waarom liet Glennis Grace haar ‘vriendinnen’ verkleinen?

We kunnen het ons voorstellen dat je je afvraagt waarom Glennis Grace gekozen heeft voor een verkleining. Het antwoord op die vraag geeft ze zelf in haar vlog: ‘ik wilde dat hepie en hepie beter bij de rest van mijn lichaam zouden passen’. 

Ze wilde het zelfs zo graag dat ze haar angst voor narcose opzij gezet heeft. Zo vertelde Glennis: ‘Ik word morgen geopereerd. Aan mijn twee vriendinnen. En ik ben ineens best wel lichtelijk in paniek, want ik ben heel erg bang voor de narcose’. De Amsterdamse was dan ook dolblij dat haar operatie soepeltjes is verlopen.

Zie het resultaat op haar forumpagina

Aangezien de desbetreffende vlog zo’n 25 minuten duurt, hebben we een paar screenshots uit de vlog op de forumpagina van Glennis Grace gezet!

 

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten