Vrouwen Nederlandse Vrouwen Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

-

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Op Mokkel Maandag zetten we een vrouw van Nederlandse bodem even in het zonnetje. Soms verdienen ze het, soms kunnen ze het wel gebruiken. Deze keer is het meteen een felicitatie, want Chantal Janzen is eenenveertig jaar geworden.

Chantal Janzen is een echte alleskunner in het medialandschap. Je kent haar misschien van The Voice, waar ze de presentatie goed op zich neemt, maar deze powervrouw van Hollandse bodem heeft een lange loopbaan bij de Nederlandse tv.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Alles is Chantal

Naast tientallen televisieprogramma’s, heeft Chantal ook nog een flinke acteercarrière achter haar naam staan. Zo speelde ze in Volle Maan, Alles is Liefde en Loverboy. Niet de minste films. Ook speelt ze geregeld in musicals waarvan Petticoat en Hij Gelooft In Mij slechts twee van de vele grote namen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Last week @ziggodome Still on cloud nine❤️🙌 #sorrynotsorryforthespam #ismaarplekvoorzoveelfotos #duslaternogmeer #mwhoehahahaha

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Met al die verschillende baantjes heeft ze het maar druk. Naast die bloeiende loopbaan zitten er thuis ook nog een man en kinderen te wachten. Chantals leven bestaat dus uit keuzes maken. En zodra ze voor het blok gezet wordt, vrezen we voor haar gezinnetje. Geintje natuurlijk. Maar haar grote passie is absoluut televisie.

Holland’s Got Talent, Dance Dance Dance en The Voice zijn shows waar je haar tijdens het zappen tegen kan komen. Ook is ze een van de presentatoren van Het Songfestival. Chantal is inmiddels niet de eerste, maar ook de enige die je belt als er een talentenshow geleid moet worden. Maar ook bij quizzen en spelshows doet ze het uitstekend. Een talkshow of late night-programma doet ze opvallend genoeg liever niet, terwijl haar kracht juist heel erg ligt in kleine, niet gescripte interacties.

&C

Ook heeft Chantal tegenwoordig, net als concullega Linda, een eigen maandblad. Hiervoor neemt ze, alsof het nog niet druk genoeg was, zelf een deel van de productie en de redactie op zich. Bovendien siert ze regelmatig de cover. Voor inspiratie hoeft ze niet ver te zoeken, Chantal nodigt vaak haar minstens zo bekende en succesvolle vriendinnen uit voor een artikel. Geraldine Kemper is een van haar favorieten.

Haar vriendschap met Geraldine gaat een paar jaar terug. Voor het programma Chantal Blijft Slapen, een van de vele hit-shows van de blondine, bezocht Chantal in 2017 Geraldine al voor een slaapfeestje. Chantal verwachtte Gerrie aan te treffen in een sexy lingeriesetje en had er zelf alvast een aangeschaft om te matchen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Maar Gerrie bleek gewoon in een wijde pyjama broek en oud T-shirt rond te lopen. Sta je dan in je Victoria’s Secret. De kijker wint. Zelfs nu Chantal letterlijk onvermijdelijk geworden is op de Nederlandse buis, is het publiek haar nog lang niet zat. En dat is een groot compliment.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening