Vrouwen Nederlandse Vrouwen Mokkel Maandag: Britt Dekker

Mokkel Maandag: Britt Dekker

-

Mokkel Maandag: Britt Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Op Mokkel Maandag zetten we een vrouw van Nederlandse bodem even in het zonnetje. Soms verdienen ze het, soms kunnen ze het wel gebruiken. Vandaag is het de beurt aan Britt Dekker, paardenmeisje van het eerste uur!

We kennen Britt Dekker natuurlijk inmiddels wel. De altijd goedlachse blondine is Anky van Grunsven inmiddels voorbij als bekendste paardenmeisje van Nederland. Het zal je dan ook niet verbazen dat Britt via haar YouTube-kanaal ruim 175.000 fans heeft.

Britt is gek (maar echt gek) op paarden

Wil je Britt Dekker, dan krijg je die paarden er gratis bij. De blondine begon al op zeer jonge leeftijd met paardrijden en kan nu, ook dankzij haar BN’er-schap, zelfs op hoog niveau galopperen.

Het toppunt van haar passie voor paarden vond in 2019 plaats. Destijds was Britt in onderhandeling over haar reality serie met Talpa-baas John de Mol. En ja, ook die onderhandelingen deed Britt op haar eigenzinnige manier.

In plaats van een financiële vergoeding vroeg de blondine namelijk een paard. Niet zomaar een paard overigens. Britt kreeg van John de Mol een heus wedstrijdpaard, genaamd George.

(Lees verder onder afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Britt geeft een inkijkje

Voor degenen die zich al maandenlang afvroegen hoe die onderhandelingen met meneer De Mol nu precies zijn verlopen, hebben we goed nieuws! In onderstaande video zie je namelijk precies wat er zich precies aan die onderhandelingstafel afspeelde!

Lees ook: Britt Dekker wedt niet op één paard

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Britt’s gezinsuitbreiding

Nee, Britt Dekker is niet Nederlands nieuwste MILF geworden. Deze vork steekt hier toch even iets anders in de steel. In zekere zin heeft de blondine wel een baby mogen verwelkomen, alleen gaat het om een exemplaar met een vachtje en vier benen.

Lees ook: Britt Dekker weer van stal gehaald

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening