Vrouwen Nederlandse Vrouwen Mokkel Maandag: Anouk

Mokkel Maandag: Anouk

-

Mokkel Maandag: Anouk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Op Mokkel Maandag zetten we een vrouw van Nederlandse bodem even in het zonnetje. Soms verdienen ze het, soms kunnen ze het wel gebruiken. Deze week is er – tijdens een volledig eerlijk verlopen redactie-verkiezing – unaniem gestemd voor niemand minder dan Anouk Teeuwe

Het zit de Haagse zangeres dit seizoen namelijk niet mee bij The Voice of Holland. Eerst kreeg ze ruzie met Lil’ Kleine, en nu zoekt ze ook al ruzie met het publiek van de populaire talentenjacht. Want, het verloop van een stemronde tijdens de laatste liveshow was volgens haar niet helemaal pluis. Sterker nog, ze vond het doorgestoken kaart dat haar pupil Sanne het aflegde tegen diens tegenstander Daphne.

(tekst loopt door na de tweet)

Lees ook: Bizarre Blondjes Battle bij TvoH

The Voice of Anouk

Met haar commentaar bij TvoH is Anouk zich steeds populairder aan het maken onder het Nederlandse publiek. De popdiva neemt geen blad voor de mond, en dat valt goed bij tv-kijkend Nederland. Je zou bijna vergeten dat ze haar bekendheid vooral te danken heeft aan een eigen muzikale carrière.

Want sinds ze jureert bij de Voice blijft het aardig stil vanuit de studio van de Haagse zangeres. Haar laatste album is twee jaar geleden verschenen, terwijl ze voor haar deelname als jurylid van de talentenjacht bijna jaarlijks met een nieuwe plaat op de proppen kwam.

(tekst loopt door na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

The Sound of Anouk

Met haar muzikale carrière en haar jarenlange ervaring in het coaching-vak in het achterhoofd, is het niet ondenkbaar dat Anouk achter de schermen stiekem alvast bezig is met een nieuw project. Ze is behalve coach, zangeres en badass namelijk ook nog eens moeder. Van zes kinderen welteverstaan.

Zelfs zonder een rijke fantasie is de vergelijking met de populaire film The Sound of Music zo gemaakt. En het idee is nog niet eens zo gek. De oudste telg van Anouk is ondertussen al voorbij de Sixteen going on Seventeen, maar de andere 5 kunnen dit nummer nog opeisen. Met Anouk als muzikaal voorbeeld, zullen de kinderen hun do-re-mi’tjes in ieder geval zuiver tot uitvoering weten te brengen. Dat in tegenstelling tot sommige kandidaten van TvoH.

Lees ook: Kim Holland College opent de deuren

The future of Anouk

Na haar recente ruzies bij The Voice of Holland is het niet ondenkbaar dat Anouk gaat bedanken voor nòg een seizoen. Alles wat dan nog rest, is wachten tot ze naar de Oostenrijkse Alpen vertrekt, om samen met haar kinderen een rustige toekomst tegemoet te gaan. En voor je het weet, zal onderstaand beeld zowaar werkelijkheid kunnen worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mannenzaken (@mannenzakennl) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.