Milou van BZV geniet intens en deelt magische foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Milou van BZV is helemaal weg van sneeuw! Ze is haar Duitse ‘achtertuin’ ingewandeld en maakte daar een stel magische foto’s…

Een flink pak sneeuw is zeldzaam in Nederland, maar in Duitsland kijken ze er niet van op. Milou van Boer Zoekt Vrouw woont inmiddels lang genoeg bij onze oosterburen om goed voorbereid te zijn op flinke sneeuwval, maar die Nederlandse verwondering blijft. De blondine kon het dus niet laten om in de achtertuin van Frankfurt eens flink de sneeuwtoerist uit te gaan hangen. Deze ‘magische’ foto’s komen van dat tripje in de natuur…

Lees ook: Milou deelt verleidelijk dansje op Instagram

Milou van BZV houdt van sneeuw

De wegen in Duitsland zijn en stuk beter begaanbaar bij sneeuwval! Milou wist de grote stad te ontsnappen voor een dagje in de besneeuwde natuur. Dicht bij haar thuisstad Frankfurt staat een enorme berg, omringd door een sprookjesachtig bos. Daar trok de blonde Nederlandse naartoe voor een magische wandeling. De foto’s spreken boekdelen: Milou houdt écht van sneeuw, zelfs als het tot haar knieën komt. We zien haar vaak glimlachen, maar nog nooit zo breed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Is Milou Rietjens nog single?

Sneeuw heeft iets romantisch, zeker in het geval van Milou. De vonk met Boer Bastiaan sloeg in Boer Zoekt Vrouw definitief over in een sneeuwlandschap. De vraag is dan ook: met wie is Milou hier de sneeuw ingedoken? Die eerste foto is sowieso met een menselijk ‘statief’ gemaakt. En die blik… je zou bijna zeggen: die is verliefd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.