Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Milou (BZV) claimt de boerderij te missen, maar geniet verdacht veel van sensuele dansjes en verleidelijke fotoshoots in de grote stad…

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw pendelde deze week weer eens tussen boerderij en grote stad. Terwijl ze in Frankfurt claimt ‘haar’ boerderijtje heel erg te missen, maakt ze zich klaar voor twee spannende afspraken: een sensuele dansles en een verleidelijke fotoreeks mét Beyoncé-pose! Haar persoonlijke vlog blijft op deze manier een echt goudmijntje!

Lees ook: Milou van BZV: Ik voel me ZO pretty!

Milou (BZV) is boerin én city girl

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag dan op een boerderij in Zeeland wonen, maar een saai leven heeft ze absoluut niet! Met haar appartementje in Frankfurt zit er nog genoeg variatie in haar agenda. De ene dag komt ze als ‘boerinnetje’ haar Boer Bastiaan spaghetti voeren op het land, terwijl ze de andere dag in spannende spandex losgaat in de dansstudio! We zagen vorige keer al dat Milou graag in touch blijft met haar vrouwelijke kant. Op dat vlak is ze dankzij dit tripje naar Duitsland, waar ze behalve dansend óók als topmodel poserend voor de camera verscheen, weer helemaal bijgetankt!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten