Vrouwen Nederlandse Vrouwen Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

-

Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Milou (BZV) claimt de boerderij te missen, maar geniet verdacht veel van sensuele dansjes en verleidelijke fotoshoots in de grote stad…

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw pendelde deze week weer eens tussen boerderij en grote stad. Terwijl ze in Frankfurt claimt ‘haar’ boerderijtje heel erg te missen, maakt ze zich klaar voor twee spannende afspraken: een sensuele dansles en een verleidelijke fotoreeks mét Beyoncé-pose! Haar persoonlijke vlog blijft op deze manier een echt goudmijntje!

Lees ook: Milou van BZV: Ik voel me ZO pretty!

Milou (BZV) is boerin én city girl

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag dan op een boerderij in Zeeland wonen, maar een saai leven heeft ze absoluut niet! Met haar appartementje in Frankfurt zit er nog genoeg variatie in haar agenda. De ene dag komt ze als ‘boerinnetje’ haar Boer Bastiaan spaghetti voeren op het land, terwijl ze de andere dag in spannende spandex losgaat in de dansstudio! We zagen vorige keer al dat Milou graag in touch blijft met haar vrouwelijke kant. Op dat vlak is ze dankzij dit tripje naar Duitsland, waar ze behalve dansend óók als topmodel poserend voor de camera verscheen, weer helemaal bijgetankt!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening