Miljuschka Witzenhausen verleent eerste hulp deze kerstdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wie deze maand écht met de handen in het haar zit kan terecht bij keukenprinses Miljuschka Witzenhausen. Vraag maar raak. Ze wil je dolgraag helpen!

Miljuschka Witzenhausen kan het ruiken én proeven: er is veel onrust rondom het kerstdiner. Daarom kan je deze maand bij de tv-kok terecht met ál je culinaire kwesties. Gourmetten of niet? Wild of kalkoen? Rode of witte wijn bij het diner? Saus erop of ernaast? Miljuschka rekent voor eens en voor altijd af met je onzekerheden…

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen erg emotioneel bij RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen redt je kerstdiner

Het lijkt erop dat Miljuschka Witzenhausen met een kerstspecial of verzameling feestelijke kersttips gat komen deze maand. Ze is op Instagram al bezig met het verzamelen van de belangrijkste kerstdiner-nachtmerries. Via de fotosite verleent Miljuschka eerste hulp bij keukenstress. Ze komt als geroepen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Door corona moeten we de keuken in deze Kerst

Restaurants zullen waarschijnlijk niet open zijn, dus is iedereen deze Kerst aangewezen op zijn kookplaat en/of oven. Je kunt je niet verschuilen achter de kunsten van een sterrenchef dit jaar! Tenzij je Miljuschka om hulp vraagt dus. Als het daarna alsnog misgaat kan je altijd de schuld nog op de tv-kok schuiven…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!