Maxime Meiland deelt foto en video vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de meeste mannen de voorkeur geven aan een snelle douche, zorgt Maxime Meiland ervoor dat je gaat twijfelen…

Sommige mannen gruwelen bij het idee van een bad nemen. Ontspannen doen we wel op een andere manier. De nieuwste foto’s van Maxime Meiland maken het idee ineens toch een stuk aanlokkelijker. Dan moet Maxime natuurlijk wel blijven zitten. En moet het bad een stuk groter zijn. Dat wijntje zou dan ook een biertje moeten zijn. Ook hebben we niet zo’n zin om samen met haar naar vrouwenseries te kijken…

Lees ook: Zo mooi zag je Maxime Meiland nog nooit!

Met Maxime Meiland in bad

Met Maxime Meiland in je badkuip wordt een bad nemen meteen interessanter. De Chateau Meiland-ster is op een heerlijk rustig avondje lekker in het hete water gaan zitten. Omgeven door bubbels en een flinke bel wijn geniet de blondine van haar favoriete series. zo’n momentje houdt de gemiddelde Nederlande vrouw voor zichzelf. Maxime was vrijgevig genoeg om het niet alleen op foto, maar ook op video vast te leggen en vervolgens te delen op Instagram. Als een soort zeemeermin komt ze uit het water tevoorschijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...