Maxime Meiland deelt foto en video vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hoewel de meeste mannen de voorkeur geven aan een snelle douche, zorgt Maxime Meiland ervoor dat je gaat twijfelen…

Sommige mannen gruwelen bij het idee van een bad nemen. Ontspannen doen we wel op een andere manier. De nieuwste foto’s van Maxime Meiland maken het idee ineens toch een stuk aanlokkelijker. Dan moet Maxime natuurlijk wel blijven zitten. En moet het bad een stuk groter zijn. Dat wijntje zou dan ook een biertje moeten zijn. Ook hebben we niet zo’n zin om samen met haar naar vrouwenseries te kijken…

Lees ook: Zo mooi zag je Maxime Meiland nog nooit!

Met Maxime Meiland in bad

Met Maxime Meiland in je badkuip wordt een bad nemen meteen interessanter. De Chateau Meiland-ster is op een heerlijk rustig avondje lekker in het hete water gaan zitten. Omgeven door bubbels en een flinke bel wijn geniet de blondine van haar favoriete series. zo’n momentje houdt de gemiddelde Nederlande vrouw voor zichzelf. Maxime was vrijgevig genoeg om het niet alleen op foto, maar ook op video vast te leggen en vervolgens te delen op Instagram. Als een soort zeemeermin komt ze uit het water tevoorschijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.