Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke heeft even een zware klap moeten verduren. in plaats van elke dag spannende radio maken vanaf een andere buiten locatie in de bouw, moeten zij en haar team nu voorlopig even binnen blijven. Iemand in het team is namelijk positief getest en dat maakt het lastig om nu op de oude manier radio te maken. Maar er wordt gelukkig snel geschakeld!

Marieke Elsinga is waarschijnlijk de leukste vrouwelijke radiostem van Nederland. Enthousiast, altijd vrolijk en ze blijft altijd boeien. Die spontane persoonlijkheid heeft ze ook als ze niet op de ether is. Ze maakt van ieder moment dan ook een feestje. Dat moet nu ook, want de komende tijd zit Marieke opgesloten. Gelukkig weet ze van de thuisquarantaine wel een feestje te maken.

Lees ook: Marieke Elsinga vindt de bank prima slapen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Het zonnetje in huis

Op haar eerste dagje vrij besluit Marieke het er lekker van te nemen en vol te gaan genieten van de zon. Want na een paar dagen Winterse temperaturen en sneeuw is de zon met al zijn warme glorie weer teruggekeerd. En Marieke maakt daar dankbaar gebruik van. Met haar zonnebril op geniet ze van de warmte. En zo heeft de thuisquarantaine wel meer voordelen. Marieke hoeft bijvoorbeeld niet meer zo belachelijk vroeg haar bed uit. Ze mag een keertje welverdiend uitslapen. Dat zal haar vast goed doen.

marieke thuis 1

De thuisstudio

De ochtendshow wordt vandaag eenmalig overgenomen door collega Kai Merckx. Dat is één keertje leuk, maar kan natuurlijk niet de vaste gang van zaken worden de komende tijd. Daarom is Marieke begonnen met het inrichten van haar eigen thuisstudio. Op die manier heeft ze straks alles in huis om nog steeds de beste radioshow te kunnen geven, maar dan vanaf haar eettafel met kat Kiki aan haar voeten.

Tegen de verveling

Als je de hele dag thuiszit dan moet je aardig goed je best doen om jezelf te vermaken. Gelukkig is Marieke daar uitermate goed in. Ze heeft namelijk een plan opgevat om zoveel mogelijk spelletjes te doen tijdens haar verplichte thuisvakantie. Momenteel heeft ze het eerste spelletje op haar lijst al bedacht, memory. Dat kan dus nog veel beter. De lijst is nog zo braaf. Maar wie weet wat hierna komt. Misschien zijn de overige spellen op Marieke haar lijstje wel wat spannender, zoals high stakes poker.

Fotomodel eerste klas

quarantaine is natuurlijk ook een geweldige kans om jezelf meer te ontwikkelen. Marieke denkt er ook zo over en grijpt deze kans aan om zich te ontplooien als model. Alleen willen de eerste foto’s nog niet zo lukken. Echt serieus neemt ze het ook niet, maar het ziet er wel naar uit alsof ze de grootste lol heeft. En dat is belangrijk! Je moet je namelijk zien te vermaken als je niemand uit mag nodigen. Maar gelukkig heeft Marieke aan zichzelf genoeg. Het is dus nog even wachten tot Marieke weer als vanouds normaal aan de slag mag. Maar op deze manier laat ze wel een hele leuke, nieuwe kant van zichzelf zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.