Marieke Elsinga is nu ook fotomodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga is een echte duizendpoot. Presenteren, radiomaken, haar mening geven, dansen – ze kan het allemaal. Deze week voegde ze wéér een regeltje aan haar cv toe: Marieke Elsinga is vanaf nu ook fotomodel. De presentatrice heeft haar eigen kledinglijn gelanceerd, en prijst de vrolijke outfits natuurlijk zelf aan…

Wie Marieke Elsinga op social media volgt weet natuurlijk dat de RTL Boulevard-presentatrice aardig fotogeniek is. Terwijl mannelijke volgers hun vingers aflikken bij haar foto’s, vragen vrouwelijke volgers zich regelmatig af: waar kunnen we die vrolijke outfits van Marieke krijgen? Daar heeft Marieke Elsinga nu een heel simpel antwoord op: bij Oscar&Jane, die sinds kort een heuse Marieke Elsinga-lijn gelanceerd hebben!

Lees ook: Marieke Elsinga doet lekker dansje op ‘banana’

Marieke Elsinga heeft eigen kledinglijn

Wie kan de vrolijke outfits van Marieke Elsinga beter promoten dan Marieke Elsinga zelf? Precies! De oplossing was simpel: Marieke prijst de jurkjes, shirtjes en andere felgekleurde creaties zelf aan op haar Instagramkanaal. Dit doet ze natuurlijk niet op ‘standaard’ fotomodel-manier: geen Romee Strijd-achtige zwoele blikken, of Doutzen Kroes-achtige poses voor Marieke. Zij doet het op haar eigen manier: humoristisch, een tikje ongemakkelijk, maar nog steeds vrouwelijk. Gewoon, maar toch speciaal. Geen girl next door, maar meer dat leuke meisje dat een paar straten verderop woont. Snap je?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Ook belangrijk: alle maten zijn vertegenwoordigd. Als er iemand is die regelmatig op de bres springt voor ‘normale’ vrouwenlijven, is het Marieke wel. Zo onthulde ze onlangs haar eigen gewicht…

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten