Marieke Elsinga doet spontaan en gek op zonnige Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ze is waarschijnlijk een van de meest begeerde vrouwen van het moment, radio dj Marieke Elsinga. Momenteel geniet ze lekker van de zon.

Marieke Elsinga is een van de leukste vrouwen van het moment. Ze weet er altijd een feestje van te maken, waar ze ook heen gaat. Dus het is niet gek dat ze de afgelopen dagen met dat verschrikkelijk warme weer en die stralende zon zich uitstekend vermaakt heeft. Marieke pakt het mooie weer aan om zoveel mogelijk leuke en gekke plannen te maken. Deze spontane meid weet wel hoe ze moet genieten van het leven. En al die geluksmomentjes deelt ze maar al te graag met haar fans op Instagram.

Lees ook: De 5 leukste Instagram foto’s van Marieke Elsinga voor haar verjaardag

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De kleurrijke bloemetjesjurk van Marieke

Marieke is een van de best geklede vrouwen van het land. Je hoeft alleen maar naar bovenstaande foto te kijken om te snappen waarom. Het leuke blauwe jurkje met de vrolijke bloemetjes zorgen er gelijk voor dat je vrolijk wordt. Het maakt Marieke ook een stuk speelser, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Ze komt erg goed uit in haar zomerse outfit. Het lijkt misschien alsof Marieke verveeld op haar telefoon zit, maar ze is waarschijnlijk al bezig met het uitzoeken van haar verleidelijke pakje voor de volgende dag. Marieke ziet er trouwens niet alleen leuk uit in een jurk, ook in een spijkerbroek doet de radio persoonlijkheid het goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Smelten van de lach van Marieke

Behalve haar prachtige vormen heeft Marieke nog een hele andere goed feature, namelijk haar stralende lach. Ze heeft dat warme weer ook helemaal niet nodig, als Marieke naar je lacht dan straalt je leven genoeg. Je smelt ook veel sneller van de lach van Marieke dan van de felle zon. Marieke heeft een heerlijke volle lach die zo spontaan overkomt dat je er zelf ook gelijk vrolijk van wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Onschuldig wandelen met Marieke

Ondanks haar beroemde status is Marieke na al die jaren eigenlijk nog steeds een Girl Next Door. Het verlegen meisje met haar haren in een knotje of paardenstaart, die je verliefd aankijkt met haar grote ogen. Onschuldig, maar op haar eigen manier ook ongelooflijk verleidelijk. En Marieke speelt die rol hartstikke goed, ze weet namelijk alle mannen van Nederland als sneeuw voor de zon te laten smelten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga is lekker gek

Maar Marieke is helemaal niet het onschuldige meisje wat je zou verwachten. Ze houdt van avontuur en trekt er graag op uit, de zon in, om de meest wilde avonturen te beleven. Met Marieke aan je zijde hoef je nooit verveeld te voelen. Ze zit namelijk vol doldwaze en gekke plannen die achteraf geweldig uitpakken. Wat dat betreft is Marieke eigenlijk de perfecte droomvrouw: knap, ondernemend, grappig, slim en heerlijk spontaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.