Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper laten ‘pure’ foto zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka heeft een ware trend ingezet! Nu laten ook Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper zich volledig naturel zien in &C magazine…

De ‘eerlijke foto’ is trending! Steeds meer bekende Nederlandse vrouwen laten zien dat ze het eens zijn met Miljuschka Witzenhausen, die regelmatig foto’s zonder make-up en filters post. Echte vrouwen, daar houden we van! Geraldine Kemper en Maan de Steenwinkel zijn de nieuwste ‘volgers’ van deze beweging. Ze staan helemaal naturel in &C magazine…

maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper in &C

Waarom zouden vrouwen zonder make-up en een flatteus filtertje lelijk zijn? Mannen duiken toch ook niet dagelijks in de poederdoos? Daar zit wat in! Dat sterren als Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper nu ook laten zien dat een ‘pure’ foto met bultjes, rimpeltjes en vlekjes ook best mooi kan zijn is dus een goede ontwikkeling.

Check de foto’s van deze natuurlijke schoonheden hier. Welke van de twee eerlijke foto’s is volgens jou het best gelukt?

[poll id=”70″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.