Vrouwen Nederlandse Vrouwen LIEF: Marieke Elsinga als 'mini-mensje' in het bos

LIEF: Marieke Elsinga als ‘mini-mensje’ in het bos

-

LIEF: Marieke Elsinga als ‘mini-mensje’ in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Je hoeft niet naar buiten te gaan om te zien dat het volop herfst is. ‘Kabouter’ Marieke Elsinga doet namelijk verslag van de vallende blaadjes en groeiende paddenstoelen met deze lieve fotootjes…

Het zal je vast opgevallen zijn: de blaadjes krijgen een andere kleur. Misschien is het tijd om eens naar buiten te gaan en het zelf te ondervinden? Nah, blijf lekker binnen! Marieke Elsinga doet dat al voor je!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt ook eerlijke foto

Boswandeling met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt je via Instagram Stories mee op een boswandeling langs haar favoriete herfst-tafereeltje. Drie vliegenzwammen die, alsof ze wisten dat Marieke langs zou komen, op volgorde van grootte staan. De presentatrice smolt weg van dit lieflijke schouwspel der natuur. Om het herfst-thema helemaal compleet te maken, hurkte Marieke naast de paddenstoelen voor een ‘kabouter’-effect.

Marieke Elsinga Marieke Elsinga

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten