LIEF: Marieke Elsinga als ‘mini-mensje’ in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je hoeft niet naar buiten te gaan om te zien dat het volop herfst is. ‘Kabouter’ Marieke Elsinga doet namelijk verslag van de vallende blaadjes en groeiende paddenstoelen met deze lieve fotootjes…

Het zal je vast opgevallen zijn: de blaadjes krijgen een andere kleur. Misschien is het tijd om eens naar buiten te gaan en het zelf te ondervinden? Nah, blijf lekker binnen! Marieke Elsinga doet dat al voor je!

Lees ook: Marieke Elsinga deelt ook eerlijke foto

Boswandeling met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt je via Instagram Stories mee op een boswandeling langs haar favoriete herfst-tafereeltje. Drie vliegenzwammen die, alsof ze wisten dat Marieke langs zou komen, op volgorde van grootte staan. De presentatrice smolt weg van dit lieflijke schouwspel der natuur. Om het herfst-thema helemaal compleet te maken, hurkte Marieke naast de paddenstoelen voor een ‘kabouter’-effect.

Marieke Elsinga Marieke Elsinga

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten