Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Katja Schuurman staat over het algemeen bekend als een vrouw die geen blad voor de mond neemt. Ze is extreem open, zegt waar het op staat en komt zelfverzekerd over. Ze schaamt zich ook niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Dus plaatst ze zonder moeite het ene uitdagende plaatje na het andere. Zo heeft ze vandaag nog een nieuwe foto online gezet om met de wereld te delen. 

Katja Schuurman is een topvrouw. Niet alleen is ze een leuke en spontane presentatrice, ook kan ze hartstikke goed acteren, heeft ze best een goede stem en als klap op de vuurpijl: Ze is extreem fotogeniek. Katja heeft het allemaal. Ze is het complete plaatje. Gelukkig is ze de beroerdste niet en poseert ze vaak trots op allerlei foto’s.

Lees ook: Katja Schuurman in spannend programma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

De Katja pose

In het vervolg kunnen we deze nu al iconische pose wel gewoon ‘De Katja’ noemen. Want niemand gaat hem ooit zo goed nadoen als dat zij dat doet. Het is maar weer duidelijk dat Katja flink aan sporten doet. Niet alleen zet ze er nog geweldig uit, ook weet ze moeiteloos deze ongemakkelijke houding lang genoeg aan te nemen voor een goede foto.  Chapeau hoor! En hoewel de foto zo te zien op een vrij donkere dag is genomen, zullen de bewoners tegenover dit gebouw het die dag toch een paar graden warmer hebben gekregen van Katja haar fratsen.

Let the sun shine

Katja heeft overal een klein beetje schijt aan en neemt het leven zoals het komt, wat ook een geweldige manier is om te leven. Pluk de dag lijkt op haar lijf geschreven. Zo kan Katja enorm genieten van de kleine momentjes tussendoor. Bijvoorbeeld wanneer eventjes de zon tussen de wolken doorprikt zodat ze lekker warm kan zitten. Gewoon even schaamteloos op een bankje lekker lui genieten van de zonnestralen. En geef Katja eens ongelijk. Als iedereen wat meer van de kleine momentjes zou genieten zou de wereld een stukje meer relaxed zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.