Katja Schuurman is nieuwe lookalike van Jennifer Lopez

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wat hebben Katja Schuurman en superster Jennifer Lopez met elkaar gemeen? Ze zijn allebei de 45 gepasseerd, hebben een goedlopende carrière achter de rug en lijken gigantisch op elkaar qua uiterlijk. Tenminste, dat vindt Katja dan. Op haar nieuwste Instagram foto vergelijkt de presentatrice zichzelf met J.LO.

Katja Schuurman ken je misschien nog wel van films als Costa!, programma’s als Katja vs. Bridget of die prachtige kersthit van De Jeugd van Tegenwoordig. Vandaag de dag is het leven van Katja een stuk rustiger, maar er is nog genoeg tijd voor een leuk programma of een spannende fotoshoot. In een van haar laatste foto’s lijkt ze toch wel heel erg op Hollywood superster Jennifer Lopez.

Lees ook: Katja Schuurman is eindelijk ook billboard-meisje

Pronken als J.Lo

Hoewel het misschien een beetje zelfverheerlijking is, vergelijkt Katja zichzelf keihard met de Amerikaanse actrice J.Lo in een nieuwe foto die ze plaatst op Instagram. Op de foto, die gemaakt is voor een fotoshoot in LINDAloves, pronkt Katja met een weelderige bos krullen en een hippe zonnebril. De vaste look van Jennifer Lopez. En eerlijk is eerlijk, die look staat haar wel echt heel erg goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Mooier dan Jennifer?

Haar volgers zijn het helemaal met haar eens. Sommige van haar fans gaan nog een stapje verder en noemen Katja zelfs veel mooier dan Jennifer. Over een ding kan iedereen het eens zijn, het zijn beide absoluut prachtige vrouwen. Of Katja ook echt mooier is dan J.Lo? Bekijk snel de foto en oordeel zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dat Katja een mooie vrouw is, dat is natuurlijk al veel langer bekend. Haar Instagram staat namelijk vol met voorbeelden. Hoe ze ondanks een hectische baan en druk familieleven er nog zo fantastisch uit kan zien is een raadsel. Een ding is zeker, Katja heeft zeker reden om zichzelf te mogen vergelijken met het Amerikaanse popicoon.

Katja steelt de show

Behalve de Jennifer Lopez look steelt Katja in de laatste LINDAloves in nog veel meer outfits de show. Hippe kleding, vrolijke kleuren en vooral stoere en sportieve outfits, dat past  wel bij Katja. Ook thuis gaat Katja vaak meer voor de sportieve look. Lekker thuis rondlopen in je joggingbroek, dat is helemaal haar ding. Wel lekker makkelijk, thuis hoef je ook niks aan je uiterlijk te doen. Comfort boven alles, als het tenminste aan Katja ligt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Al heeft de actrice soms ook wel behoefte om zich flink op te maken. Een mooie jurk aantrekken, bijpassende hakken zoeken en gaan. Lippenstift erbij en klaar. Ook als ze alleen is vindt Katja dat heerlijk. Dan kan ze even zichzelf weer in de spiegel bewonderen, want soms is dat gewoon nodig, aldus Katja zelf. Ook wel logisch, wie wil er nou niet op zijn mooist uit zien?

Kleding met kots

Wel kan Katja soms erg lachen om haar outfits. Die zitten namelijk allemaal onder de vlekken. Haar kleine baby heeft nogal de gewoonte alles onder te kotsen. Het hoort erbij. Daaruit blijkt maar weer dat de Hollandse Jennifer Lopez nog steeds erg gewoon is gebleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?