Vrouwen Nederlandse Vrouwen Jo van Egmond laat 'opmerkelijke knopjes' zien

Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

-

Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Radionieuwslezer Jo van Egmond loopt al ‘n hele week met gekke ‘knopjes’ onder haar shirt over de werkvloer, maar haar collega’s Coen en Sander hebben niks door!

Kersverse moeder Jo van Egmond onthulde op Instagram dat ze al bijna een week lang zó op het werk verschijnt. Niemand die het door heeft! Jo leest het laatste nieuws op Radio 538 met een opvallende, maar toch ‘verborgen’ beha die het makkelijker maakt om voeding voor haar baby te ‘produceren’. Dat moet een paar keer per dag, dus knijpt ze er soms even tussenuit voor een mama-break…

Lees ook: Verrassing voor Coen en Sander: foto’s van Jo van Egmond

Jo van Egmond ‘stiekem’ aan de knoppen

De nieuwslezeres van de Coen & Sander Show hoefde haar collega’s niet te waarschuwen voor haar nieuwe taken als moeder. Ze ziet ‘die boys’ een beetje als grote kinderen die dit soort vrouwendingen niet door hebben. Na het zien van deze foto lijkt het ons echter sterk dan noch Coen, noch Sander niet eventjes gek opgekeken heeft toen Jo met deze opmerkelijke knopjes onder haar shirt de studio kwam binnenlopen.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening