Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto’s van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic…

Dat je het even weet: de vierdelige Videoland-docu van Miljuschka Witzenhausen staat vanaf nu online. Om dat te ‘vieren’ komt de presentatrice met een wel héél pikante #eerlijkefoto. Ze durft wel!

Miljuschka Witzenhausen laat alles zien

Haar docuserie, die ingaat op de positieve en negatieve kanten van het vrouwelijke zelfbeeld en social media, zal volgens Miljuschka zelf veel beelden bevatten waarin ze in haar ondergoed staat. Wie geen genoeg kan krijgen van dit soort kiekjes moet zeker kijken dus!

Check Miljuschka’s nieuwste pikante #eerlijkefoto hier!

Miljuschka is klaar met uitkleden?

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Miljuschka Witzenhausen haar eerste ‘eerlijke foto’ deelde. De reacties op haar vetrollen en cellulitis waren soms lief, maar vaak ook niet mals. Inmiddels hebben we een hele stapel van dit soort foto’s voor je klaarliggen. ANP vroeg haar of ze ook ooit nog mét kleren op de foto gaat. Miljuschka lacht: ‘ ik vroeg me wel af of er nog eens een dag kwam dat ik m’n kleren aanhoudt.” Die dag is gelukkig nog niet gekomen!

Lees ook: Emotionele Miljuschka ligt onder vuur vanwege TV-reclame

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten