Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto’s van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic…

Dat je het even weet: de vierdelige Videoland-docu van Miljuschka Witzenhausen staat vanaf nu online. Om dat te ‘vieren’ komt de presentatrice met een wel héél pikante #eerlijkefoto. Ze durft wel!

Miljuschka Witzenhausen laat alles zien

Haar docuserie, die ingaat op de positieve en negatieve kanten van het vrouwelijke zelfbeeld en social media, zal volgens Miljuschka zelf veel beelden bevatten waarin ze in haar ondergoed staat. Wie geen genoeg kan krijgen van dit soort kiekjes moet zeker kijken dus!

Check Miljuschka’s nieuwste pikante #eerlijkefoto hier!

Miljuschka is klaar met uitkleden?

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Miljuschka Witzenhausen haar eerste ‘eerlijke foto’ deelde. De reacties op haar vetrollen en cellulitis waren soms lief, maar vaak ook niet mals. Inmiddels hebben we een hele stapel van dit soort foto’s voor je klaarliggen. ANP vroeg haar of ze ook ooit nog mét kleren op de foto gaat. Miljuschka lacht: ‘ ik vroeg me wel af of er nog eens een dag kwam dat ik m’n kleren aanhoudt.” Die dag is gelukkig nog niet gekomen!

Lees ook: Emotionele Miljuschka ligt onder vuur vanwege TV-reclame

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten