Vrouwen Nederlandse Vrouwen Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

-

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Waar de ‘normale mens’ tijdens deze hete dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan. Zélfs met deze tropische temperaturen weten zij er nog leuk bij te zitten. En ja, daar krijgen wij het dan weer nóg heter van.

Miljuschka Witzenhausen

We trappen af met onze favoriete tv-kokkin: Miljuschka Witzenhausen. Miljuschka deelt zo nu en dan een leuk kiekje in badpak. Zo ook onlangs weer. Ditmaal was ze gehuld in een kittig luipaardpakje. Pfoe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Lisa Vol van O’G3NE

Een andere prachtige dame die lekker van het zonnetje geniet, is één derde van O’G3NE Lisa Vol. Lisa is gezellig op vakantie in eigen tuin en heeft voor de gelegenheid een zwoel zomerjurkje aangetrokken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Jutta Leerdam

Een bekende dame die er nóg effe weer een schepje bovenop doet, is schaatsbabe Jutta Leerdam. Want ja, zo’n lichaam komt natuurlijk niet zomaar even aanwaaien. Aangezien wij inmiddels op level ‘hijgend nijlpaard’ zitten, bewonderen we deze prestatie van Jutta des te meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Famke Louise

We sluiten af met nóg een badpakkiekje. Ditmaal is het de beurt aan Famke Louise. De sinds kort smoorverliefde Famke Louise deelde een zeer interessant fotootje met ons, waarop ze van het zonnetje geniet. Voor herhaling vatbaar!

Lees ook: Famke Louise deelt intiem kiekje met nieuwe vriend

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Artikel delen:

Foto updates

Linda de Mol
Suzan Stortelder (Su...
Zimra Geurts
Emma Wortelboer
Nienke de la Rive Box

Laatste nieuws

Evi Hanssen bekomt van schrik op Blauwe Maandag

Vlaamse zangeres en presentatrice Evi Hanssen heeft de gouden tip voor blue monday. rust en meditatie helpen haar enorm ontspannen. Na een recente paniekaanval overwonnen te hebben ontpopt Evi zich nu als zen guru.

Oh jee: Zimra Geurts gehackt op Instagram

Zimra Geurts zit op dit moment thuis met een zware ziekte, maar daar stopt haar persoonlijke ellende niet. Iemand heeft namelijk haar Instagramaccount gehackt, met vervelende consequenties...

HIER heeft ‘Slimste Mens’ Emma Wortelboer nu zin in

Terwijl Emma Wortelboer de spannende finaleweek van De Slimste Mens in gaat, zijn haar gedachten toch even ergens anders...

Geef je mening

Gerelateerde berichten