Vrouwen Nederlandse Vrouwen Insta Recap: de pareltjes van deze week

Insta Recap: de pareltjes van deze week

-

Insta Recap: de pareltjes van deze week

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Je weet niet wat je mist. Letterlijk. Zelfs als Instagrammen je fulltime baan is, gaat het je nooit lukken om Instagram ‘uit te spelen’. Zeker als meer dan de helft van je feed bestaat uit oninteressante bagger. De oplossing: laat iemand anders het ‘vieze klusje’ voor jou opknappen. We hebben gezeefd als een goudzoeker, en deze juweeltjes bleven over.

Instagram Mannenzaken
Beeld: Instagram

Doutzens verdwijntruc

Armen in de lucht, en even goed uitrekken. Zó lekker. Doutzen Kroes kent ook het belang van een overdreven stretch op z’n tijd, het liefst compleet met geluidseffecten. Deze fitte dame stretcht natuurlijk wel verder dan de gemiddelde sterveling. Zó ver, dat haar badpak tussen foto een en twee lijkt te zijn verdwenen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Sharon Pieksma als vuilnisvrouw

Afvallen hoeft Sharon Pieksma absoluut niet. Toch wil ze kilo’s kwijt. Het liefst miljoenen. Ze heeft het over de zeeën aan plastic soep. Voor deze ene keer speelt de blondine dankbaar voor vuilnisvrouw in haar smerigste shoot ooit. Weten we ook eindelijk dat mooie vrouwen toch verschrikkelijk kunnen stinken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Isadee Jansen duikt er in

Nu er toch echt een einde lijkt te komen aan het Victoria’s Secret-tijdperk, ontstaan er veel gaten in de markt waar voorheen overgeslagen meiden in kunnen duiken. Weg met het ‘klassieke’ graatmagere model, we zijn toe aan een breder spectrum. Ook de dames mogen iets breder. Plus-size model Isadee Jansen is zich op zo’n duik aan het voorbereiden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Isadee Jansen (@isadeejansen) op

Rose Bertram is paradeluipaardje

Het is lichtbruin met zwarte stippen, en luiert graag wat rond in de buurt van boomstammetjes. Nee, geen luipaard. We hebben het over Rose Bertram natuurlijk. Krijg je vlinders in je buik van. Zelfs zonder schommel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram) op

Dee van der Zeeuw ‘doet’ Miljuschka

Eerlijke foto’s. Daar zitten we op te wachten. Geen filters of andere gladstrijkertjes, maar harde realiteit. Miljuschka deed het voor, Dee van der Zeeuw volgt. Ongefilterd heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee) op

Kim Feenstra zet boel op stelten

Ze speelt een klein beetje vals, maar wat heeft Kim Feenstra boomlange benen! Het model staat in giraffenstijl met de tenen in het zand. Het ziet er niet heel comfortabel uit, maar alles voor de ‘gram, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bilvis Jessie Jazz gespot

Nu we toch diep in de fauna zitten: er is weer een bilvis gespot! Ze heet Jessie Jazz Vuijk, en ze is familie van de dolfijn. Deze beschermde soort mag je helaas niet zomaar opvissen. Wachten tot ze aanspoelt dus…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Nochtli gaat evolueren

Nochtli heeft naar eigen zeggen flinkt ‘gebulkt’ de afgelopen maanden. Extra eten betekent dat. De komende tijd gaat ze dat omzetten in pure ‘gains’, waardoor haar lijf als het ware evolueert. Pure wetenschap. Meegenieters hoeven gelukkig geen geleerden te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nochtli Peralta Alvarez 🇲🇽🇳🇱 (@nochtlii) op

Wat vond je van dit artikel?

Zeebonk
Zeebonk
Lang geleden aangespoeld op het bekendste strand van Drenthe. Een echte Zeeman, maar bonkt ook regelmatig op de deuren van andere ondergoedfirma’s.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!