Hoera: Jessica Mendels is terug en viert dat met zinderende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Presentatrice en kampeerexpert Jessica Mendels is terug op tv! De vrolijke krullenbol maakt haar camping-comeback met RTL Kampeert en liet bovendien pittige foto’s van zichzelf maken…

Niet alleen Jessica Mendels is blij dat ze weer wekelijks op tv is! Ook de kijker ‘wint’ nu er weer elke zondag naar de Haagse presentatrice in een nieuwe aflevering van RTL Kampeert kan worden gekeken. Jessica is geen vreemde op het gebied van kamperen: ze was tussen 2008 en 2012 al onderdeel van het vaste team van Campinglife en heeft daarna ook nog RTL Vakantie Magazine gepresenteerd. Voor haar nieuwe programma gaat ze wéér aan de slag met tentstokken en scheerlijnen. Ook is ze hopelijk weer regelmatig in het campingzwembad te vinden…

Lees ook: Marieke Elsinga zet nieuwe stap in haar carrière

Jessica Mendels presenteert RTL Kampeert

Liefhebbers van licht verteerbare zondagochtend-tv zullen Jessica Mendels ongetwijfeld nog kennen van haar tijd bij Campinglife. Jessica was altijd de eerste die van de glijbaan bij het campingzwembad ging en was ook de moeilijkste niet als er een ingewikkelde tent opgezet moest worden. We hoeven je niet te vertellen dat dit schitterende beelden opleverde. Een betere manier om je zondag te beginnen was er niet! Gelukkig is Jessica, inmiddels moeder van twee, weer terug op tv! Ze werd hier en daar nog wel eens gevraagd voor een klein tv-klusje, maar haar officiële comeback is nu een feit.

Jessica Mendels staat in FHM

Om haar comeback extra speciaal te maken, besloot Jessica Mendels om zichzelf op de foto te laten zetten voor FHM. Dat het hier niet gaat om kiekjes voor in de kampeergids hoeven we je vast niet te vertellen! Wat Jessica’s besluit extra pittig maakt is dat ze niet eens eerst met haar man heeft overlegd of ze deze shoot moest gaan doen. In het bijbehorende interview onthult ze dat hij pas ingelicht werd toen de foto’s al genomen waren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jessicamendels)

Achter de schermen bij RTL Kampeert op Youtube

Heb je Jessica Mendels inmiddels al in actie gezien bij RTL Kampeert en kan je geen genoeg krijgen? Dan heeft Jessica een mooie oplossing voor je: op haar eigen Youtubekanaal worden wekelijks behind the scenes-video’s gepost van de opnames van het kampeerprogramma. Ook vind je daar exclusieve content die Jessica maakt vanuit haar eigen keuken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.