Geraldine Kemper is koningin zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Geraldine Kemper heeft zich zelden zo machtig gevoeld. De presentatrice had nog niet zo heel lang geleden als spelleider van Expeditie Robinson een heel eiland tot haar beschikking, maar dat haalt het niet bij Geraldines mood op haar meest recente foto. Daar is ze namelijk zonder kleren de koningin van de hele wereld!

Weinig dingen voelen zo bevrijdend als in je geboortekostuum door de natuur banjeren. Nooit geprobeerd? Het is een echte aanrader. Wil je dat niet van ons aannemen, gebruik dan Geraldine Kemper als voorbeeld. De reislustige presentatrice deed op haar Instagramkanaal namelijk voor hoe je de wereld met één fotootje in je greep krijgt.

Lees ook: Zo knuffel jij straks met Geraldine Kemper

Geraldine Kemper laat alles zien

Geen idee waar Geraldine Kemper zich precies bevindt, maar dat het een afgelegen plekje is lijkt logisch. De presentatrice pakte aan het water haar momentje, gooide álle kleding van haar lijf en veroverde de wereld. Geen idee of het zomaar kan, hoor: jezelf tot Queen of the World kronen. Maar Geraldine doet het. Van zo´n vorst ben je graag onderdaan. Al ziet haar koninkrijk er op de foto erg verlaten uit. Benieuwd? Check hem HIER.

 

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten