Froukje de Both deelt foto van haar weekendplannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Froukje de Both gooit het over een andere boeg dit weekend. Ze is namelijk begonnen aan een traject met een lifecoach. En die leert haar om meer ontspannen te leven. Haar bevindingen deelt Froukje graag met haar volgers.

Het leven van Froukje de Both zot erg druk in elkaar. Ze rolt van het ene televisieprogramma in het andere. Haar week is al snel gevuld met opname na opname na opname. Het is dan lastig om in de tijd die je over hebt jezelf goed te ontwikkelen en voor jezelf te zorgen. Daarom is Froukje de Both begonnen aan lifecoach sessies en het resultaat deelt ze graag met je.

Lees ook: Jennifer Hoffman deelt opvallende reeks mislukte foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Een chaotisch schuurtje

In haar rommelschuur deelt Froukje haar bijzondere boodschap. Waarom in de schuur? Nou, omdat die redelijk symbool staat voor de chaos in je hoofd soms. Aldus Froukje dan. Froukje geeft aan dat een druk leven er voor kan zorgen dat je veel op de automatische piloot leeft en meer vanuit je hoofd bezig bent dan vanuit je hart. Je negeert dus wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven. Froukje is er klaar mee en besluit om de regie terug te pakken. En dat begint met haar weekendplannen.

froukje de both schuur

Van de handrem af

Volgens Froukje leven we allemaal met de handrem er op. En dat moet maar eens klaar zijn. Froukje doet daarom dit weekend even lekker helemaal niks. Want daar heeft ze behoorlijk veel zin in. Haar weekend bestaat uit bankhangen, Netflixen, online shoppen en totale ontspanning. En groot gelijk heeft ze. De week is al druk genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.