Vrouwen Nederlandse Vrouwen Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

-

Jutta Leerdam, Fidan Ekiz en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Thuiswerken is voor veel mensen niet mogelijk. Dat komt omdat zij bijvoorbeeld in een tv-studio zitten voor een opnamen. Dat laatste is maar goed ook: anders zouden onze Hot Topics nooit vol komen te staan met vers materiaal. Met vandaag: Jutta Leerdam, Fidan Ekiz, Lauren Verster en Olcay Gulsen.

Jutta Leerdam

Het schaatsseizoen mag dan over zijn, dat betekent niet dat Jutta Leerdam ook meteen uit beeld verdwijnt. Ook buiten het ijs-seizoen springt deze blonde Fries nog wel eens in beeld. Om bijvoorbeeld samen met liefje Koen Verweij te vertellen hoe romantisch hun relatie is en hoe chill het kan zijn om naast ijs ook enorm veel zon in je leven te hebben. Oordeel of je Jutta liever in schaatspak of bikini ziet.

Lees ook: Jutta Leerdan kan het ook solo

Fidan Ekiz

Door een extra uitzending van Op1 op zondagavond, krijgen we ineens een stukje meer Fidan Ekiz op tv. De presentatrice neemt plaats naast Jeroen Pauw om verschillende gasten te bevragen rondom de corona-crisis en laat, niet alleen qua interviewstijl, een mooi staaltje tv zien.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

aAfkjfp01fo1i-28648/loc183/556950063_NPO1HD2020_03_2922_57_07_122_183lo.jpg

Lauren Verser

Elke keer als Lauren Verser in beeld verschijnt, denk je: waarom zien we die zo weinig? Deze blonde presentatrice kan er namelijk een heleboel van. Voor AVRO-TROS maakt ze een programma waar ze als presentator de show steelt. En dat zegt veel over een programma waar veel rappers inzitten…

aAfkjfp01fo1i-17261/loc109/601286912_NPO3HD2020_03_3020_27_53_122_109lo.jpg

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze Hot Topics. De partner van Ruud de Wild heeft genoeg om te delen met de wereld. Dat ze daarvoor af en toe achter een Shownieuws of RTL Boulevard-desk voor moet staan om in beeld te komen, is niet alleen voor Olcay een gemiste kans.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening