FOTO: Zweterige Sylvana IJsselmuiden breekt persoonlijk record!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Heerlijk dat herfstweertje! Hop! Naar buiten! Wie weet kom je een zweterige Sylvana IJsselmuiden in het bos tegen…

Ja, het is koud en ja, het waait soms flink. Toch is het heel belangrijk dat je deze dagen even een frisse neus gaat halen. Bij voorkeur in het bos. Je maakt namelijk groot kans om  Sylvana IJsselmuiden tegen te komen, glimmend van het zweet!

Lees ook: Barbara Sloesen doet een Marieke Elsinga op Instagram!

Sylvana IJsselmuiden werkt zich in het zweet

Wie Sylvana IJsselmuiden op dumpert of Instagram volgt ziet dat de blondine van een biertje houdt. Hoe ze toch in shape blijft? Ze loopt hard in het bos. Syl werkt aan haar persoonlijke record op de 10km. Op dit moment zit ze al op een indrukwekkend PB van 47 minuten, maar ze wil dolgraag onder de 45 minuten duiken. Om secondes te sparen moet ze dus eigenlijk stoppen met het maken van dit soort zweterige selfies tussendoor…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten