Vrouwen Nederlandse Vrouwen Famke Louise deelt intiem kiekje met nieuwe vriend

Famke Louise deelt intiem kiekje met nieuwe vriend

-

Famke Louise deelt intiem kiekje met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sorry Famke Louise fans: Famke Louise heeft een nieuwe relatie, dat maakte ze bekend met een intieme foto. En dit is de beste man in kwestie…

Famke Louise is tot over haar oren verliefd

Waar de zangeres vorige week nog één van de vier single kandidaten was in onze ‘Wie wordt de volgende Bachelorette?‘-poll, is Famke Louise inmiddels tot over haar oren verliefd op de Australische Trè Samuels. De twee leerden elkaar naar eigen zeggen kennen ‘via de telefoon’ en besloten daarna toch maar in het ‘echt’ af te spreken. Tijdens deze eerste date sloeg de vonk direct over volgens de zangeres.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Wie is Trè Samuels?

Trè Samuels is een Australisch model/zanger, die in 2016 doorbrak toen hij een show tijdens de New York Fashion week liep. Tegenwoordig heeft de beste man het modellenwerk grotendeels ingeruild voor zijn muziekcarrière. Een keuze die destijds ook lekker uitpakte voor zijn gloednieuwe vriendin Famke Louise.

Zijn we Famke Louise binnenkort kwijt?

Ja, of we het nu willen of niet: deze vraag is zo gek nog niet. Famke’s nieuwe vriend Trè woont namelijk in down under Australië. Niet bepaald om de hoek dus. Nu hebben wij vernomen dat Famke zelfs zó verliefd is, dat ze een emigratie niet uitsluit. Mocht het zover komen, laten we je het weten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman
Nikki Herr
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening