Eva van de Wijdeven maakt verpletterende indruk bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Eva van de Wijdeven maakt een verpletterende indruk in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. 

‘Eva wie?’ zal er vast door je hoofd gaan. Expeditie Robinson zet actrice Eva van de Wijdeven weer helemaal op de kaart. En dat komt mede door de verpletterende indruk die ze maakt in het programma. Want hoewel de meeste mensen Eva licht uit het oog zijn verloren, heeft de actrice al die tijd niet stil gezeten. Zo heeft Eva nog steeds een beeldschoon figuur, een prachtige bos krullend haar en de mooiste glimlach van Nederland.

Lees ook: 5 redenen waarom boerin Annemiek Expeditie Robinson 2021 gaat winnen

Bekend van Dunya & Desie

Voor als je denkt ‘Waar ken ik Eva ook alweer van?’ is hier het verlossende antwoord. De actrice speelde een kleine twintig jaar geleden een van de hoofdrollen in de televisieserie Dunya & Desie. Het was de doorbraak van Eva en tevens een van haar grootste rollen. Samen met Maryam Hassouni vormde ze het iconische duo Dunya en Desie. Drie seizoenen lang konden kijkers van het duo genieten. Daarna was het tijd voor Eva om door te gaan en meerdere, nieuwe rollen aan te pakken. In 2008 was het wel nog even tijd voor een kleine reunie. Toen kwam namelijk de filmversie van Dunya & Desie uit in de bioscopen. Na de serie volgen verschillende rollen in Costa, Baantjer, ZOOP, PenozaA’dam – E.V.A.BorgmanCelblok HHartenstrijd en Voor Elkaar Gemaakt en ga zo maar door. De laatste tijd is het echter een beetke stil rondom de actrice. Tot dit seizoen van Expeditie Robinson dan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @denisekroes_evavandewijdeven

Eva blinkt uit op Expeditie

Sommige mensen hebben in Expeditie Robinson een streepje voor op de rest van de kandidaten en Eva is zo’n persoon. Ze hoefde niet lang na te denken of ze mee wilde doen met het programma. Expeditie Robinson was een lang gekoesterde wens voor de actrice, ze kon gewoon geen ‘nee’ zeggen. Eva heeft wel een voorsprong op de rest. Ze is namelijk in tiptop conditie. Dat heeft ze te danken aan haar werk voor de film Onze Jongens. Voor haar rol moest Eva namelijk flexibel om kunnen gaan met een paal. En de kenner weet misschien al, paaldansen vergt een extreem goede conditie en veel spiermassa. Na al dat harde werk kon het niet anders dat Eva het geweldig zou doen bij het zware Expeditie Robinson. 

Eva is de stoerste kandidaat

Daarbij houdt Eva wel van een beetje adrenaline, wat goed van pas komt bij het programma. Laatst nog vond ze het een leuk idee om uit een vliegtuig te springen. Tijdens het skydiven maakte Eva een stoere actiefoto en zette die op haar Instagram. Als adrenaline junkie is Eva dus perfect op haar plaats in Expeditie Robinson.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...