Eva Koreman is kapot na eerste nacht Serious Request

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er wordt dit jaar door radiozender 3FM weer geld opgehaald voor het goede doel. Eva Koreman is samen met een aantal collega’s in quarantaine gegaan om non-stop te rennen voor het Rode Kruis. Ze is na één nachtdienst al he-le-maal stuk!

Eva Koreman en haar collega’s moeten nog tot Kerst in beweging blijven, maar na één nachtje op de loopband is de radio-DJ al helemaal gesloopt. Eva kon amper slapen voor ze haar nachtdienst begon. Bovendien hield ze zich niet bepaald in toen haar shift eenmaal begon. Onderstaande filmpjes zeggen genoeg…

Lees ook: Eva Koreman heeft de mond vol!

Eva Koreman rent zich rot tijdens Serious Request 2020

De radio-DJ’s van 3FM moeten zeven dagen lang om de beurt op een loopband staan. Ze lopen dit jaar voor Serious Request: Lifeline niet het land door, maar maken een ‘pas op de plaats’ op locatie. Ze wonen tijdelijk in een enorme hal op vliegveld Enschede, en maken er daar een liefdadigheidsfeestje van! Tijdens de eerste nachtdienst van Eva Koreman ging het er wild aan toe. Geen wonder dat ze de ochtend erna over zware vermoeidheid klaagde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.