Door deze ondeugende foto van Miljuschka Witzenhausen krijg jij zin in Oktoberfest!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka is de ongekende koningin van de Nederlandse keuken. Maar van het Duitse Oktoberfest wordt deze prachtige dame ook warm. 

Op de Nederlandse televisie is Miljuschka Witzenhausen de absolute koningin van de keuken. Elk gerecht kan zij tot in perfectie namaken. En ze ziet er ook nog eens geweldig uit terwijl ze het doet. Maar soms dan neemt ze een kijkje buiten de Nederlandse gebruiken. Bijvoorbeeld Duitsland, waar plichtsgetrouw elk jaar het Oktoberfest wordt gehouden. Miljuschka is enorm fan van het Duitse gebruik en moedigt iedereen met een ondeugende foto aan om het Duitse feest ter feesten mee te vieren.

Lees ook: 5 foto’s van Miljuschka Witzenhausen die bewijzen dat dunne mensen saai zijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka in een traditionele pakje

Voor de foto heeft Miljuschka een typisch traditioneel Duits pakje aangetrokken. En met een halve liter bier als mascotte moedigt zij met deze ondeugende foto iedereen aan om deze maand Oktoberfest met haar te vieren. Misschien goed om een petitie te starten om Miljuschka voortaan alleen maar van dit soort pakjes te laten dragen. Het zou voor de kijkcijfers van haar programma’s veel goeds doen, al kijkt iedereen al trouw naar alles met Miljuschka om een blik te kunnen werpen op de wonderschone chef-kok. Maar zo’n leuk pakje erbij zou al die verschillende kookprogramma’s zeker een stuk interessanter maken.

miljuschka-amerika-pretzels-600x900 (2)

Miljuschka gaat ook nog op de Amerikaanse tour

Het blijkt dat Miljuschka een aardig woordje over de grens spreekt. Niet alleen begeeft ze zich graag in Duitse sferen, maar ook de Amerikaanse cultuur spreekt haar erg aan. Zo zat ze als een ware cowgirl aan de friet laatst. Met een hoedje, leren jasje en zwoele oogschaduw en mascara verschijnt Miljuschka op de foto. Ze had op deze foto zo het kleinkind van Clint Eastwood kunnen zijn. alleen in plaats van schieten met pistolen, pakt ze de fles fritessaus erbij. Miljuschka kan ontzettend goed poseren, ze heeft jarenlang haar intieme blikken getraind en dat komt nu eindelijk een keer van pas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

De Hollandse nuchterheid van Miljuschka

Hoewel al die verschillende stijlen en culturen erg spannend zijn voor de prachtige brunette, blijft Miljuschka in hart en ziel een nuchtere Hollandse schone. En dat kan je ook wel zien. Er zijn weinig vrouwen in Nederland die zo zelfverzekerd en lekker in hun vel overkomen als dat Miljuschka dat doet. En dat maakt haar nog vele malen aantrekkelijker en verleidelijker dan ze van nature al is. Haar zelfverzekerdheid, gecombineerd met haar mooie lichaam, flinke portie charisma en dat nuchtere Hollandse randje maken van Miljuschka een topvrouw. Je moet bij Miljuschka wel tegen een stootje kunnen, want ze is niet op haar mondje gevallen, maar verder is ze een van de liefste en mooiste vrouwen in de Nederlandse mediawereld op dit moment. Miljuschka is een vrouw die je dus alleen maar kan bewonderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!