Dionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft de smaak weer te pakken. Ze straalt op een foto van haar nieuwe programma Droomhuis Gezocht. 

Presentatrice Dionne Stax was een tijdje lang de meest veelbelovende presentatrice van het Nederlandse medialandschap. Maar toen werd het opeens wat stiller rondom Dionne. Ze kreeg toch niet de grote televisie doorbraak waar de prachtige blondine op had gehoopt en dat maakte haar toch een klein beetje sip. Inmiddels is Dionne weer aan de slag met allerlei hartstikke leuke programma’s. En dat straalt van haar af. Zo ziet ze er weer enorm opgewekt uit op de foto van haar nieuwe programma Droomhuis Gezocht. 

Lees ook: Deze 3 eigenschappen maken Dionne Stax de ideale OP1 presentatrice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne in een zomers jurkje

Dionne heeft voor het programma haar zomerse garderobe maar weer ut de kast getrokken. Zo draagt ze een luchtig en kleurrijk jurkje. Dat doet haar erg vrolijk uitkomen. In haar leuke jurkje lijkt Dionne gelijk helemaal te stralen van vrolijkheid. En een vrolijke Dionne is gelijk een aantrekkelijke Dionne, vanwege haar prachtige lach die dan ineens tevoorschijn komt. Dionne heeft namelijk een van de meest charmante glimlachen van Nederland. Daarmee betoverd ze alle mannen van Nederland. En die vinden dat trouwens helemaal niet erg. Want als Dionne naar je lacht, dan wordt je dag toch gelijk een klein stukje beter, wat er daarvoor ook is gebeurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Carrie ten Napel kan er ook wat van

Dionne is misschien een kei in verleidelijk voor de dag komen, maar haar co-presentatrice Carrie ten Napel kan er ook zeker wat van Carrie is net als Dionne een prachtige blondine zonder blad voor de mond die wel weet hoe ze goed voor de dag moet komen. Bijvoorbeeld in dit ondeugende rode topje. Carrie laat in haar topje precies genoeg zien om mensen nieuwsgierig te houden, zonder ordinair te worden. En dat is natuurlijk een talent op zich. Met twee van de knapste blonde dames van Nederland aan het roer moet Droomhuis Gezocht de komende tijd een erg interessant programma worden om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carrie ten Napel (@carrie_ten_napel)

Dionne Stax is een tikje ondeugend

Dionne weet wel hoe ze de stoute schoenen aan moet trekken. Ze lijkt misschien vaak heel professioneel en een beetje braaf, maar vergis je niet. Onder die façade is Dionne extreem ondeugend. Ze is niet vies van een strak en verleidelijk pakje aantrekken, zwoel en intiem naar de camera kijken en beetje plagen hier en daar. Het maakt Dionne een van de leukste presentatrices van Nederland om naar te mogen kijken. Het is een genot wanneer ze weer op televisie is. Het is te hopen dat de grote doorbraak voor Dionne er snel aankomt. Want met een beetje geluk is Dionne de volgende Eva Jinek, aan het hoofd van haar eigen avondvullende show.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...