Dionne Stax staat stil bij groot gemis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dionne Stax houdt tijdens haar zomer altijd één week in juli helemaal vrij. De blondine loopt die week namelijk al jaren de Nijmeegse Vierdaagse. Wie ‘m zelf ooit gelopen heeft zal het snappen: deze internationale wandelmars is méér dan een sportief evenement. Het is een week lang feest. Dit jaar werd hij afgelast, tot groot verdriet van Dionne én haar volgers…

Elk jaar kijken we weer uit naar de Vierdaagse foto’s van Dionne Stax. Of ze nou met een bezweet hoofd en een flesje water, feestend met mede-wandelaars of uitgeteld tegen een gevel poseert – de kiekjes maken ons ook een beetje onderdeel van dit jaarlijkse feestje.

Lees ook: Is Dionne Stax rijp voor Koffietijd?

Dionne Stax loopt geen Vierdaagse

Vanwege het coronavirus is het organiseren van zo’n massaal evenement waar miljoenen wandelaars en festivalgangers op af komen niet te doen. Er zijn een aantal eigenwijze stappers die toch het parcours opzoeken dit jaar, maar zonder publiek, kermis, muziek, gezuip en Dionne Stax mag je het gewoon geen Vierdaagse noemen.

Dionne Stax treurt, maar wandelt wel

Dionne Stax heeft geen vervangende sportieve activiteit gevonden om dit grote gemis te verwerken, maar wandelen deed ze wel. Op een andere manier dan. Ze ging als stevig stappend catwalkmodel op de foto. Geen wandelschoenen, maar hakken voor Dionne dit jaar.

Vierdaagse-Throwback met Dionne Stax

Om toch nog een klein beetje in de stemming te komen, kan je hieronder terecht voor een reeks Vierdaagse-throwbackfoto’s van Dionne Stax. Hopelijk kan ze volgende zomer weer in haar wandeloutfit de straat op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.

Gerelateerde berichten