De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Femke Bol weet het ene na het andere record neer te zetten. De jonge hardloopster is een van de beste sporters die Nederland de afgelopen jaren heeft gehad. Zonder extreem haar best te hoeven doen plaatste Femke zich voor de halve finales 400 meter horden. Zelfs zonder zich in te spannen was het gat met de nummer twee ruim een seconde. Kat in het bakkie dus voor Femke, die inmiddels favoriet is voor het goud. Maar ook op Instagram ontpopt Femke zich als een favoriet voor velen. Want daar plaatst ze de ene na de andere leuke foto.

Lees ook: Femke Bol op Olympische Spelen in Tokyo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Een geboren Olympiër

Het is al jaren de droom van Femke om op de Olympische Spelen te mogen meedoen. En nu is die droom dan eindelijk werkelijkheid. Ze kan dan ook niet anders dan haar blijdschap delen met al haar volgers. Op Instagram plaatst ze een foto bij de Olympische ringen. En hoewel je misschien niet veel ziet van Femke, komen haar mooie benen, die haar straks het goud op gaan leveren, we goed uit op de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Femke op haar vrije dag

als ze niet keihard aan het trainen is of een nieuw record aan het vestigen op de baan, dan houdt Femke er enorm van om lekker lui een dagje niks te doen. Lekker genieten van de zon, haar haren los en heerlijk ontspannen. En waar Femke er normaal natuurlijk al prachtig uitziet op de baan, ziet ze er op die vrije momentjes nog net even iets leuker, liever en knapper uit dan anders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

De knappe lach van Femke

Een van de leukste dingen aan Femke is haar ontzettend lieve en knappe lach. Als Femke naar je lacht dan wordt je heel even warm van binnen. Ze veranderd namelijk als ze lacht van bloedserieuze topsporter naar een tikje verlegen girl next door die je hebt leren kennen bij de lokale koffietent. Ondanks haar status van topatlete is Femke dus een hartstikke gewoon en lief meisje gebleven, met een ongelooflijk leuke lach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Het nieuwe sportpakje van Femke

Femke zorgt er altijd voor dat ze de beste en mooiste kleding heeft om in te kunnen sporten. en als ze dan een nieuw setje binnen heeft, dan moet die natuurlijk even geshowd worden. Op haar Instagram deelt ze trots haar nieuwe kleding, met een blik die schreeuwt ‘ik ben overal klaar voor.’ En dat is gebleken. Femke is straks namelijk de enige sporter die zonder moeite het goud voor zich weet te winnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!