Chantal Janzen wint bloedhete strijd met Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen verslaat collega presentatrice én mede blondine Eva Jinek in een bloedhete strijd om de titel ‘beste presentatrice van Nederland’.

[poll id=”58″]

Wie wint de Televizier-ster?

Het nationale Telvizier-Ring gala komt steeds dichterbij. En dit jaar kijken we hier meer naar uit dan ooit tevoren. Waarom? Nou, er is een heuse ‘wie is de leukste presentatrice van Nederland’ battle tussen Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Drie dames die gezamenlijk over meer dan 1.100 forumpagina’s beschikken.

Chantal Janzen en Eva Jinek zijn aan elkaar gewaagd

Om Nederland toch alvast van een tussenpeiling te voorzien, stelden we jullie de vraag ‘Wie is de beste presentatrice van Nederland?’. Het antwoord op die vraag was lang onzeker. De twee blondines Chantal Janzen en Eva Jinek gingen namelijk nek aan nek in deze bloedhete strijd. Maar, de uitslag is binnen: Chantal Janzen maakt Eva Jinek in met slechts 1% verschil in de stemmen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten