Chantal Janzen wint bloedhete strijd met Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen verslaat collega presentatrice én mede blondine Eva Jinek in een bloedhete strijd om de titel ‘beste presentatrice van Nederland’.

[poll id=”58″]

Wie wint de Televizier-ster?

Het nationale Telvizier-Ring gala komt steeds dichterbij. En dit jaar kijken we hier meer naar uit dan ooit tevoren. Waarom? Nou, er is een heuse ‘wie is de leukste presentatrice van Nederland’ battle tussen Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Drie dames die gezamenlijk over meer dan 1.100 forumpagina’s beschikken.

Chantal Janzen en Eva Jinek zijn aan elkaar gewaagd

Om Nederland toch alvast van een tussenpeiling te voorzien, stelden we jullie de vraag ‘Wie is de beste presentatrice van Nederland?’. Het antwoord op die vraag was lang onzeker. De twee blondines Chantal Janzen en Eva Jinek gingen namelijk nek aan nek in deze bloedhete strijd. Maar, de uitslag is binnen: Chantal Janzen maakt Eva Jinek in met slechts 1% verschil in de stemmen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten