Vrouwen Nederlandse Vrouwen Celine Huijsmans, Miljuschka Witzenhausen & meer

Celine Huijsmans, Miljuschka Witzenhausen & meer

-

Celine Huijsmans, Miljuschka Witzenhausen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De zomertijd zit weer in de klok! Dat betekent dat het langer licht is en je dus één uur langer door het raam kunt staren vanavond! Naar buiten mogen we niet, maar gelukkig heb jij met deze topics genoeg redenen om binnen te blijven! Met vandaag: Celine Huijsmans, Miljuschka Witzenhauzen, Holly Mae Brood en Romee Strijd. 

Celine Huijsmans

Voetbal Inside mag dan de komende weken niet veel te bespreken hebben, Celine Huijsmans blijft ‘gewoon’ op de buis. Deze blonde presentatrice, die bij de uitzendingen van Veronica Inside haar vrouwtje tussen mannen als René van der Gijp en Johan Derksen staat, heeft ook buiten het voetbal genoeg klussen om voor een camera te kruipen. Zo mag ze ook wel eens meedoen met een spelletje op tv. Ook al verliest Celine; de kijker is altijd de grote winnaar.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is de afgelopen tijd niet van het internet af te slaan. De TV-kok slingert zo nu en dan een erg gemakkelijk te verteren k(l)iekje het wereldwijde web op. Haar serie #eerlijkefoto’s werden al goed ontvangen, maar ben je ook al klaar om Miljuschka in ondergoed te zien?

Lees ook: Miljuschka hoort in de keuken

Miljuschka Witzenhausen - Beeld: RTL Boulevard - Mannenzakenforum
Miljuschka Witzenhausen – Beeld: RTL Boulevard – Mannenzakenforum

Holly Mae Brood

Elke dag een beetje Holly Mae is broodnodig. Het is daarom maar goed dat Holly Mae Brood de laatste tijd genoeg op het scherm te vinden is. Nu de musical waarin zij speelt (Lazarus) voorlopip op z’n gat ligt, mogen we in onze handen knijpen dat Holly Mae de veelzijdigheid heeft van een Meisje van Plezier.

Holly Mae Brood - Beeld: Meisjes van Plezier - Mannenzakenforum
Holly Mae Brood – Beeld: Meisjes van Plezier – Mannenzakenforum

Romee Strijd

Ook Romee Strijd heeft te maken met de gevolgen van het corona-virus. Het Nederlandse model moet thuis blijven, maar dat is in haar tak van sport natuurlijk geen straf. Zo heeft Romee als fotomodel natuurlijk een rijk archief met plaatjes die de gevoelstemperatuur richting de zomer duwen.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening