Britt Dekker gaat deze televisieprogramma’s presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Britt Dekker kan haar geluk niet op. Het bekendste paardenmeisje van Nederland mag namelijk niet één, maar twee SBS-programma’s presenteren.

Een dolgelukkige Britt

Britt Dekker is helemaal in de wolken, zo vertelt de blondine op haar Instagram. Britt heeft namelijk een dikke promotie gekregen van SBS-baas John de Mol. Zo schrijft ze: ‘Echt een hele grote droom die uitkomt. Iets waar ik nooit een seconde van heb durven denken of hopen zoiets moois te mogen doen. We Want More presenteren!’. Britt Dekker is dan ook het gloednieuwe gezicht van de SBS 6-talentenjacht We Want More. (lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker en Martien Meiland

Dat SBS 6 blij is met Britt Dekker, moge duidelijk wezen. De blondine mag dan ook niet één maar twee programma’s presenteren bij de zender. Dat tweede programma is een gloednieuw programma, genaamd First & Last. En dat presenteert ze met niemand minder dan met de bekendste kasteelheer van Nederland, Martien Meiland.

Nieuw programma: First & Last

Volgens Martien draait het nieuwe programma First & Last om het uitvoeren van bepaalde opdrachten, waar de deelnemers niet als eerste of als laatste mogen eindigen. Volgens Meiland moeten de deelnemers bij één van de opdrachten zo snel mogelijk uit een doos zien te klimmen. Vanaf wanneer we Britt en Martien als presentatie duo mogen aanschouwen is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.