Bewijs: Marieke Elsinga is ‘lekker gewoon’ gebleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wat maakt Marieke Elsinga zo benaderbaar Heel simpel: ondanks haar looks en talent is de presentatrice altijd ‘lekker gewoon’ gebleven. Geloof je ons niet? Deze foto is hét bewijs…

We durven Marieke Elsinga eigenlijk geen ‘girl next door’ te noemen, maar toch lijkt het alsof de presentatrice één van de meest benaderbare BN’ers is. Dat zou, gezien haar looks en vele talenten, eigenlijk helemaal niet zo moeten zijn. Ze is buitengewoon, maar toch zó ‘lekker gewoon’ gebleven – een zeldzame eigenschap. Dit soort foto’s bevestigen die theorie…

Marieke Elsinga luncht ‘gewoon’ op straat

Als Marieke Elsinga de hort op is voor haar werk, radio of tv, heeft ze geen eigen trailer nodig met persoonlijke visagist en sterrenchef. Welnee, de brunette is gewoon zelf verantwoordelijk voor haar lunchpakketje. Die heeft ze, net als de leraar, bouwvakker of kantoorslaaf thuis in de ochtend voorbereid, in ’n typisch plastic trommeltje gegooid en naar werk meegenomen.

Marieke stond ergens in een willekeurige woonwijk toen de hongerklop toesloeg. Geen probleem! Midden op straat, dekseltje eraf, happen maar! Laat niemand ooit beweren dat de roem naar Mariekes hoofd gestegen is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.