Battle of the Babes: Jutta Leerdam v.s Joy Beune

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is weer woensdag, dus hoog tijd voor een nieuwe Battle of the Babes! Deze keer speelt deze hete strijd zich af op de koude ijsbaan. Welke van deze twee schaatsters is jouw favoriet: Jutta Leerdam of Joy Beune?[poll id=”44″]

Jutta Leerdam (21)

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam is inmiddels misschien wel de bekendste vrouwelijke schaatster in Nederland. Deze 21-jarige schone verovert onze harten dan ook zowel op de baan als daarbuiten

Joy Beune (21)

Joy Beune
Joy Beune heeft, net als Jutta, een enorme passie voor schaatsen. Deze dame heeft in de junioren-klasse al zo’n beetje alles gewonnen wat er te winnen valt.

Carrière

ster 4 
De 21-jarige Jutta Leerdam is langebaanschaatsster. Ze heeft al heel wat belangrijke prijzen op haar naam staan in haar prille carrière: zo won ze de wereldtitel allround op het WK voor junioren, het NK sprint en samen met de Nederlandse ploeg werd ze wereldkampioen.
ster 3
Joy Beune begon op haar negende met schaatsen en brak definitief door in 2017. Joy won in 2018 goud in de junioren-klasse op de schaatsbaan in Salt Lake City. Hier zette ze een nieuw record neer.

Partner

ster 4 
De Jutta-fans onder ons zullen dit ongetwijfeld al weten, maar we verkondigen het nogmaals: Jutta Leerdam heeft een relatie met ‘collega’ Koen Verweij. Koen vertelde begin 2019 bij Jinek dat hij zijn eigen carrière even op een lager pitje heeft gezet, en nu Jutta aanmoedigt waar hij kan. We snappen het Koen.
ster 4
Je zal het wellicht al wel hebben meegekregen: Kjeld Nuis zou een scheve schaats gereden hebben met Joy Beune, althans als we de ex-vriendin van Kjeld mogen geloven dan. Dat Joy Beune en Kjeld Nuis een setje zijn, moge duidelijk zijn. De twee plaatsen een tijdje terug dan ook nog een romantisch kiekje met z’n tweeën in een hotelkamer.

Publieke opinie

We kunnen er niet echt omheen: Jutta Leerdam is toch wel echt de meest populaire schaatster van dit moment. De blondine met de prachtige blauwe ogen weet haar fans dan ook bijna dagelijks te verblijden met een leuk Instagramkiekje.
ster 3
Waar Jutta vaker wat ‘spannende’ kiekjes post, houdt Joy Beune het liever wat zakelijker. Joy lijkt erg op haar privacy gesteld en lijkt dan ook wat minder graag in de schijnwerpers te staan dan Jutta.

Forumpagina

Vergeleken met Joy heeft Jutta toch wel even net wat meer forumpagina’s op haar naam staan. De foto’s die we tegenkomen variëren van schaatskiekjes tot spannende fotoshootkiekjes.
ster 3
Waar het forumtopic van Jutta 11 pagina’s telt, telt die van Joy er nu nog maar twee. We hebben echter het vermoeden, dat dit aantal snel toe zal gaan nemen!

Laatste nieuws

Lisa Vol van O’G3NE straalt op podium in glitterjurk

De zusjes van OG3NE mochten tijdens de beste liedjes van het Songfestival optreden met Rise like a Phoenix. En dat deden ze bijzonder goed. Al helemaal Lisa, die straalde namelijk op het podium. Al kan dat ook zijn vanwege haar glitterjurk. 

De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

Barbara Sloesen heeft in haar leven een hoop gedaan. Zo heeft ze in meerdere films en series gespeeld. Ook is ze erg actief op social media, voornamelijk Instagram. Daar plaatst ze regelmatig mooie foto's!

Feiten die je nog niet wist van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is een rijzende ster binnen het Nederlands muzieklandschap. Vele succesvolle samenwerkingen, meerdere hits die weken op rij in de top tien blijven staan en uitverkocht optreden na uitverkocht optreden. Maar wat weet jij nog niet over Maan?

Gerelateerde berichten