NEE: Anna Nooshin maakt drastisch besluit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De 34-jarige onderneemster Anna Nooshin presenteert, heeft haar eigen make-uplijn en is de bedenker van NSMBL (blog). Dagelijks deelde Anna haar leven via YouTube, maar inmiddels is ze daarmee gestopt.

Niet interessant genoeg

“Inmiddels vlog ik niet meer, omdat ik mijn leven daar niet elke dag waardig genoeg voor vind”, aldus Anna Nooshin over haar vlog carrière. Anna heeft al eerder aangegeven niet echt een deler te zijn, desondanks was daar een YouTubekanaal waarop we Anna dagelijks konden bewonderen. Tegenwoordig focust Nooshin zich op haar eigen make-uplijn. Dat betekent echter niet dat ze gestopt is met YouTube, want in de toekomst hoopt ze weer meer video’s te maken.

Lees ook Hoe is het nu met Anna Nooshin?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin kreeg haatreacties

Anna Nooshin merkte dat ze onzeker werd van de haatreacties die ze online ontving. Ze ging twijfelen of ze inderdaad “stom of lelijk” is. “Ik moest mezelf ervan overtuigen: zij kennen me niet.” Op haar YouTubekanaal heeft de presentatrice inmiddels 270.000 abonnees en op Instagram 1 miljoen volgers. Het blijft dan ook niet onopgemerkt wanneer Anna de mist in gaat. Denk maar aan het welbekende filmpje van de Telegraaf. Tijdens het interview krijgt de onderneemster een vraag waar ze zich totaal niet op voorbereid heeft. De beelden die volgen zorgden voor een regen aan negatieve haatreacties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.