Alles wat je MOET weten over Kim-Lian van der Meij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Kim-Lian van der Meij is van alle markten thuis. Ze doet aan acteren, zingen, presenteren en dansen. Een echt multi-talent, dat is Kim-Lian wel. Maar er zijn ook dingen die je nog niet van haar wist. 

Je kan Kim-Lian van der Meij kennen van haar gloriedagen met rood en paars haar, rockend op het podium. Tegenwoordig is Kim-Lian eerder een huismus die graag tijd doorbrengt met haar gezinnetje. Maar ze heeft nog wel meer verborgen kanten die mensen nog niet zo goed van haar kennen.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij danst zorgen van zich af

Waar komt Kim-Lian toch vandaan?

Kim-Lian heeft iets exotisch over zich heen. Toch is ze echt geboren in Beverwijk. Wel heeft de zangeres Aziatisch bloed in haar aderen stromen. Haar vader is half Indonesisch en haar oma Chinees-Indonesisch. Indonesië is Kim-Lian dan ook niet onbekend. Ze brengt graag haar tijd door in Bandung, Jakarta, waar veel van haar familie nog steeds woont.

Mini Kim-Lian in de Mini-playbackshow

Het is alweer een hele tijd geleden dat Kim-Lian voor het eerst op televisie verscheen. Dat was namelijk in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman. Ze was pas 6 jaar oud toen ze voor het eerst mocht optreden. Het podium heeft ze nooit meer losgelaten. Toen ze 11 was verscheen ze voor de tweede keer in de show en op haar zestiende mocht ze al veel acteerwerk doen en speelde ze in reclames of liep ze in modeshows. Kijk snel het fragment van een nog piepkleine Kim-Lian.

Kim-Lian in Zweden met Daniel Gibson

En toen besloot Kim-Lian opeens het hogerop te zoeken, vrij letterlijk in dit geval. Met haar man Daniel Gibson verhuisde zij naar het hoge noorden van Zweden. Op een van de eilandjes voor de kust van Stockholm vonden zij hun nieuwe huisje, dat ze zelf helemaal verbouwd en ingericht hebben. Haar kinderen doen moeiteloos mee op de Zweedse scholen, vanwege hun tweetalige opvoeding. Kim-Lian heeft iets meer moeite met de taal, maar slaat zich er aardig doorheen. Misschien is de volgende stap wel een Zweeds nummer uitbrengen. Dat zou gelijk een horde aan nieuwe fans opleveren.

De schunnige nieuwe plaat van Kim-Lian

Kim-Lian bracht vorig jaar een nieuw nummer uit. En hoewel dat goed werd ontvangen hoorden sommige mensen er toch net even iets anders in dan de bedoeling was. Kim-Lian had namelijk een echt Mama Appelsapje in het nummer zitten. De woorden ‘luttele seconden’ werden door verschillende luisteraars toch heel anders opgevangen. Kim-Lian kon er uiteindelijk wel om lachen: “Ow ja, het lijkt er echt op!” Dit nummer zal ze voorlopig niet zingen voor haar kinderen. Wat er dan precies zo schunnig is aan haar plaat? Nou, luister zelf maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?