Alles wat je MOET weten over actrice Georgina Verbaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je mag jezelf geen Georgina Verbaan-fan noemen als je deze weetjes nog niet kent! Al zal Georgina zelf aan sommige van deze feiten liever niet herinnerd worden…

Wie is er niet groot geworden met actrice Georgina Verbaan? De actrice heeft vele rollen gehad in populaire Nederlandse films en series. Van Costa!, Volle Maan, Mannenharten en Verliefd op Ibiza tot ’t Schaep met de 5 Pooten en Klem, Georgina heeft haar strepen verdiend in de Nederlandse film- en televisiewereld. Maar er zijn een hoop dingen die je vast nog niet weet over haar. Daarom zijn hier alle dingen die je sowieso MOET weten over actrice Georgina Verbaan.

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

De carrière van Georgina

In het begin van haar carrière focuste Georgina zich voornamelijk op acteren. Na een aantal goede rollen te hebben gescoord was het tijd om de overstap te maken naar muziek. Haar zangcarrière bleek echter niet zo succesvol als haar acteer carrière. In 2003 stopte ze met zingen, nadat ze een aantal bescheiden hits had gemaakt. Wellicht dat je sommige daarvan nog wel kent, zoals Ritmo!

Vriendschap met Patrick Martens

Geloof het of niet, maar acteur Patrick Martens is al meer dan 20 jaar bevriend met Georgina. Ze kennen elkaar dus al een tijdje en zelfs met hun drukke leven maken de twee nog regelmatig tijd voor elkaar. Ze doen veel samen en er is dus altijd een grote kans dat je een van de twee ziet opduiken op de anders Instagram. Om hun vriendschap te eren deelden ze een aantal foto’s uit de oude doos.

Ze poseerde in een populair mannenblad

Je zou het misschien niet meteen verwachten van de actrice, maar ze poseerde ooit voor een fotoreportage van welgeteld twaalf pagina’s in het bekendste mannenblad ter wereld. Dit kreeg echter nog wel een staartje. Door de foto’s ontstond flinke ophef. Mensen vroegen zich namelijk af of Georgina het een en ander groter had laten maken met plastisch chirurgie. Georgina reageerde op deze geruchten door röntgenfoto’s te laten maken, en deze te publiceren om aan te tonen dat alles aan haar lichaam natuurlijk was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina heeft een kind

Een hele lange tijd was Georgina aan het daten met Jort Kelder. Die relatie strandde uiteindelijk in 2008. Een jaar later begon ze een relatie met de Nederlandse trompettist Rob van de Wouw. In 2010 kreeg het stel samen een dochter, die ze Odilia Lilibet van de Wouw noemden. In 2013 besloot het stel dat het wel mooi geweest was en zette een punt achter de relatie. Georgina houdt haar dochter redelijk uit de media, maar soms deelt Georgina een leuk kiekje van vroeger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Relatie Georgina Verbaan met Maartje Wortel

Even was het stil rondom Georgina en haar liefdesleven, maar toen opeens kwam het nieuws naar buiten dat ze een relatie had met schrijfster Maartje Wortel. Toen Georgina en Maartje hun relatie openbaar maakten, draaide de geruchtenmolen al op volle toeren. Het stel werd namelijk al meerdere malen zoenend gespot in verschillende kroegen in Amsterdam. Het leek lange tijd heel goed te gaan tussen de twee verliefde dames, maar uiteindelijk bleek dat de romantiek er toch wel vanaf was. Hun breuk kwam ook redelijk onverwacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...