3x Waarom je Miljuschka Witzenhausen MOET volgen op social media

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Volg Miljuschka Witzenhausen op haar socials. Niet alleen voor de foto’s, maar ook voor dit soort pikante informatie…

Bestaat er zoiets als té veel delen? Welnee! Miljuschka Witzenhausen is gewoon lekker eerlijk en open. Ook qua persoonlijke details: ze onthulde dankzij een brutale fan zomaar de grootte van haar ‘jongens!’ Dat en nog twee redenen waarom je deze smakelijke dame op haar socials moet volgen!

Lees ook: Wie is de beste presentatrice van Nederland?

1 – Miljuschka beantwoordt alle vragen

Miljuschka Witzenhausen doet het af als een ‘rare vraag,’ maar is wél bereid om antwoord te geven! Hoe groot zijn ze nou eigenlijk? Absoluut een reden om op ‘volg’ te klikken dus!

Het antwoord op deze vraag vind je hier!

2 – Inkoppertje: Miljuschka’s foto’s!

Onze favoriete tv-kok is openhartig en absoluut niet cameraschuw! Dat komt goed van pas op social media. Een grote verzameling van haar mooiste plaatjes staan hier voor je op een rijtje.

3 – Voor de échte fijnproever

Je komt voor Miljuschka’s smakelijke verschijning, maar je blijft voor haar heerlijke recepten! Échte fijnproevers kunnen ook de foto’s van taarten, pasta’s en onweerstaanbare tussendoortjes waarderen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten