Meisje of vliegtuig?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Stewardess

Multimiljardair Donald Trump heeft een nieuw vliegtuig. Boeien. Ja, inderdaad. Wij hebben het over het algemeen ook niet zo op vliegtuigen. Als zo’n kist de benodigde tijd in de lucht kan blijven zijn wij tevreden. Trump niet.

Hij is miljardair en wil de mooiste gadgets. Zoals dit meisje, Amanda Miller. Zij geeft speciaal voor meneer Trump iedereen een rondleiding door zijn nieuwe Boeing 757. Vergeet echter het foeilelijke, kitscherige vliegtuig. Focus je op mevrouw Miller. Je hebt drie geweldige minuten.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten