Vrouwen Lindsey Pelas laat meloenen zien

Lindsey Pelas laat meloenen zien

-

Lindsey Pelas laat meloenen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

En dat op een zondag!

Lindsey Pelas is professioneel ‘vrouw met grote jopen’. Dat klinkt niet als een fulltime baan, maar is het wel! Je kunt deze blonde babe bijvoorbeeld inhuren om je feestje mee op te leuken. Dan doet ze dit soort jurkjes aan, en staat iedereen de hele avond naar haar decollete te staren! Dit weekend was ze in Las Vegas voor precies zo’n evenement. Gelukkig hebben we de foto’s (en onderstaand filmpje) nog!

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening