Journalisten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten

Een journalist is al lang niet meer iemand die je slechts van naam kent. Steeds vaker komen journalisten met hun gezicht in beeld. Of dat nou met een foto in de kantlijn is, op locatie met een microfoon tijdens het journaal, of aan tafel bij een praatprogramma - ze mogen absoluut gezien en gehoord worden! Dankzij deze trend kan je als kijker tegenwoordig bijna dagelijks genieten van de bijdrages van bekende journalistes als Marieke van de Zilver, Charlotte Nijs of Floor Bremer. Wie ze bij talkshows ziet zitten vraagt zich af waarom ze al die tijd áchter de camera of pen verstopt zaten! Een journalist heeft vaak veel meer te zeggen en bij te dragen tijdens een talkshow dan een gemiddelde televisiepersoonlijkheid. Deze journalisten zijn helemaal klaar voor de spotlights!

Nieuws over journalisten

Merel Ek vraagt tips aan Wilfred Genee voor ‘eerste keer’

Merel Ek heeft al veel dingen in haar leven gedaan. Maar voor deze bijzondere eerste keer heeft ze toch wat tips nodig...

Politiek verslaggever Marleen de Rooy krijgt enorme veer in haar achterste voor Rondje Binnenhof

Marleen de Rooy wordt met deze video wel een beetje in verlegenheid gebracht, maar toch is het ook wel veel goed nieuws. 

Politiek verslaggever Floor Bremer grijpt de spotlights met foto in yoga-pose

Floor Bremer heeft in deze drukke tijd toch een moment gevonden om zelf in de schijnwerpers te stappen! Op deze manier zien we de verslaggeefster eigenlijk nooit...

René van der Gijp geeft debat-tip aan Merel Ek: ‘Met benen wijd is niet handig’

Na het met afschuw kijken naar het RTL-debat kiest René van der Gijp voor een nieuwe aanpak. 'Zo ongemakkelijk' gaan we het niet meer doen..

Marieke van de Zilver maakt Frans Timmermans belachelijk tijdens debat

Toen de camera's bij het RTL-verkiezingsdebat even uitstonden, pakte Marieke van de Zilver een momentje om even te lachen om Frans Timmermans...

Dionne Stax geniet van vlug ritje met vrouwelijke collega: ‘Blij dat ik glij’

Dionne Stax en Carrie ten Napel weten altijd de grootste avonturen te beleven, maar deze keer maken ze het samen wel heel spannend! 

Video: Maxim Hartman geeft vrouwen broodnodig advies: “Pak die zak”

Televisiemaker, presentator en acteur Maxim Hartman geeft broodnodig advies aan vrouwen over hoe ze mannen na een wilde nacht weer op pad kunnen krijgen.

Marleen de Rooy neemt emotioneel afscheid van Herman van der Zandt: ‘Laatste rondje met Herman’

Herman van der Zandt stopt bij de NOS. En dat betekende een emotioneel afscheid met zijn collega Marleen de Rooy, die hem intens zal missen. 

Top journalisten