Journalisten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten

Een journalist is al lang niet meer iemand die je slechts van naam kent. Steeds vaker komen journalisten met hun gezicht in beeld. Of dat nou met een foto in de kantlijn is, op locatie met een microfoon tijdens het journaal, of aan tafel bij een praatprogramma - ze mogen absoluut gezien en gehoord worden! Dankzij deze trend kan je als kijker tegenwoordig bijna dagelijks genieten van de bijdrages van bekende journalistes als Marieke van de Zilver, Charlotte Nijs of Floor Bremer. Wie ze bij talkshows ziet zitten vraagt zich af waarom ze al die tijd áchter de camera of pen verstopt zaten! Een journalist heeft vaak veel meer te zeggen en bij te dragen tijdens een talkshow dan een gemiddelde televisiepersoonlijkheid. Deze journalisten zijn helemaal klaar voor de spotlights!

Nieuws over journalisten

Naam van nieuwe talkshow Eva Jinek bekend; makers vertonen geheimzinnig gedrag (video!)

Eindelijk is de naam van de nieuwe talkshow van Eva Jinek bekend. Hoe de talkshow er precies uit gaat zien blijft vooralsnog een groot raadsel.

Malou Petter heeft verreweg het vervelendste baantje van Nederland na verlies Oranje (foto’s!)

Malou Petter wil het droevige verlies van Oranje het liefst snel vergeten, maar mag én kan dat niet deze ochtend. Ze heeft namelijk een baan waar niemand nu jaloers op is...

Eva Jinek maakt in diepste geheim alvast uitzending van nieuwe talkshow in peperdure studio (video!)

Na het einde van haar talkshow Jinek we een tijdje niets gehoord van Eva Jinek. Nu blijkt dat ze in het geheim aan het werken is aan haar terugkomst op tv.

Verslaggeefster Marleen de Rooy heeft nú al intiem onderonsje met nieuwe premier Schoof (foto’s!)

Marleen de Rooy is het gezicht als het gaat om politiek Den Haag. En nu heeft ze een wel heel erg bijzonder onderonsje.

Politiek verslaggeefster Floor Bremer gluurt mee op telefoon van nieuwe premier Dick Schoof (foto!)

Het lijkt erop dat op dat onze nieuwe premier, Dick Schoof, niks te verbergen heeft. Hij laat namelijk onder andere verslageefster Floor Bremer meegluren op zijn telefoon...

Merel Ek kan zich amper inhouden na bloedirritante opmerking van Johan Derksen (video!)

Merel Ek en Johan Derksen kunnen het aardig oneens zijn met elkaar. Na een bloedirritante opmerking van Johan Derksen moet Merel Ek haar uiterste best doen om niet te happen!

Merel Ek schaamt zich kapot na stiekeme opname van ‘onbedekt achterwerk’

Toen de camera's uitstonden ging Merel Ek even helemaal los terwijl ze schunnige teksten zong...

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!