Vrouwen Joanna Krupa gaat poedelnaakt

Joanna Krupa gaat poedelnaakt

-

Joanna Krupa gaat poedelnaakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Joanna Krupa naakt

Met 37 is ze nog steeds superstrak!

Sommige vrouwen verliezen hun schoonheid gewoon nooit! Joanna Krupa is namelijk ‘al’ 37 – een leeftijd waarop de meeste modellen al lang niet meer serieus poseren voor sexy foto’s, laat staan naaktfoto’s! Deze Pools-Amerikaanse schoonheid weet echter nog niet van ophouden. Treats!, het blad dat de laatste tijd eigenlijk alleen maar topwerk aflevert, zette Joanna zonder kleren op de foto – een prettigere manier om de week af te sluiten is er niet!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Dinsdag TikTok-dag! Youtuber Dionne Slagter (Onnedi) pakt flink uit op de spraakmakende filmpjessite. In een filmpje toont ze haar nieuwe garderobe. Chique, casual, een tikkeltje pikant: alles komt langs...

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Geef je mening