Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het leven van de familie Borsato zit vol met geruchten. Op Instagram besluit Jada Borsato maar eens een boekje open te doen.

Vorige maand mocht Jada Borsato achttien kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag. Een feest moment in een redelijk hectische tijd. Over de familie Borsato gaan al tijden de wildste geruchten rond, voornamelijk over het liefdesleven van vader Marco. Het nieuwste gerucht? Jada mocht van papa nooit meedoen aan The Voice.

Lees ook: Is de nieuwe vriendin van Marco Borsato knapper dan zijn exen?

Mocht Jada niet meedoen?

Als het om zingen aankomt, dan valt de appel niet ver van de boom. Jada is een enorm getalenteerde zangeres die al meerdere keren heeft mogen optreden, vaak tijdens concerten van haar vader. Maar sinds vorig jaar heeft ze getekend bij een Amsterdams artiestenbureau en timmert ze hard aan de weg. Daarbij is de achttienjarige een mooie verschijning, wat haar vast ook populair maakt onder het mannelijk publiek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Waarom zat Jada dan nooit in The Voice Kids of The Voice of Holland als ze zo goed kan zingen? Mocht dat dan echt niet, omdat Marco in een van de stoelen zat? Dat vroegen haar Insta-volgers zich in ieder geval af: “Dat je van je vader niet mee mocht doen aan The Voice Kids omdat hij in de jury zat, klopt dat?”

Nooit gewild

Jada zag een deelname aan The Voice nooit zitten. Vanwege papa Marco? Een beetje, maar ze voelde ook wel aan dat de talentenjacht niet haar pad was. “Veel vrienden en kennissen van mij hebben meegedaan aan het programma en ik ben zo ongelofelijk trots op ze, het heeft voor hen iets onwijs moois gebracht, maar voor mij persoonlijk is het niet m’n weg.” Antwoord Jada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Momenteel is Jada druk met school dus zingen heeft voorlopig niet de prioriteit. Zodra ze klaar is met school belooft Jada zich weer vol op de muziek te focussen.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...