Rhode Kok

Influencer Rhode Kok

Rhodé Kok is een sociale media-persoonlijkheid die bekend staat om haar beroemdheid op de platforms TikTok en Instagram. Ze was viraal gegaan door haar lip-sync en dans TikToks, maar maakt nu ook veel video’s waarin ze op een grappige, charismatische manier verhalen vertelt die ze op dagelijkse basis meemaakt. Rhodé is ook enorm bekend geworden op Instagram met haar foto’s, haar niche is voornamelijk lifestyle en outfit inspiratie. Ze heeft onderhand 1 miljoen volgers en 60 miljoen likes op TikTok en 300 duizend volgers op Instagram. Een tijdje geleden heeft Rhodé Kok een Award gewonnen, namelijk de prijs voor Beste TikTokker bij de Social Media Awards

Rhode Kok TikTok, Instagram en YouTube

In maart 2020 begon Rhodé met het plaatsen van content op Tiktok, een van haar populairste video’s heeft maar liefst 260 duizend likes gekregen. In 2021 heeft ze een volgende stap genomen met een YouTube-kanaal, hier heeft ze 10 duizend abonnees. Dit gegeven laat zien hoe loyaal haar fans zijn, want ze heeft nog altijd geen content gepost op dit platform. En toch wachten er 10,5K mensen hierop.. Op TikTok daarentegen post ze met regelmaat video’s, hier heeft ze dan ook enorm veel comments. Haar fans houden van haar en het feit dat ze altijd weer een nieuwe TikTok voor ze klaar heeft staan. In december 2021 maakte ze een TikTok met Jesse Hoefnagels, hier haalde ze dan ook veel nieuwe volgers vandaan. Maar ook op YouTube is Rhodé vaak gezien zijn content, ze debuteerde op Jesse's kanaal in de video “Kamperen met Rhodé Kok” op 12 juni 2021, met maar liefst 600K weergaven. Door de jaren heen is hun band sterker geworden en zijn ze zelfs samengekomen om twee nummers te schrijven. In de zomer van 2023 is het liedje “Ongezien” dan ook online gegaan met 280K weergaven op youtube en 2,1M luisteraars op Spotify. Maar ook hun liedje “Non Stop” heeft 1,3M luisteraars behaald op het muziekplatform Spotify.

Rhode Kok vriend en relatie

Al een lange tijd is Rhodé Kok in de video’s verschenen van de beroemde Jesse Hoefnagels. Ze zijn vaak samen te vinden op festivals en flirten het erop los. Het publiekelijk maken van een officiële relatie is er echter nooit van geworden, maar dit houdt de fans niet tegen. Er gaan tot op de dag vandaag geruchten rond dat de twee tortelduifjes meer dan een vriendschap hebben. Deze roddels werden constant genegeerd tot Jesse Hoefnagels een reactie gaf op de brandende vraag, dit doet hij door middel van een YouTube-video “Zijn wij samen?” Hierin vindt een vragenrondje plaats over Rhodé Kok en beëindigt Jesse de video met de vraag: “Zijn jullie samen?”, hierop reageert Rhodé Kok vol overtuiging met een ja. Waarna ze erom lachen en elkaar nog diep in de ogen aankijken, maar iedereen weet natuurlijk dat hier een relatie verschuild wordt.

Rhode Kok familie

Vaak wordt de vraag gesteld of Rhodé Kok net zo’n knappe zus heeft. Of dat ze op prinses Alexia lijkt, wordt ook frequent gezegd in haar comments. Helaas, ze heeft meerdere malen in haar video’s op TikTok gezegd dat ze enig kind is. Haar ouders heeft ze wel eens laten zien op haar account, maar daar houd Rhodé het ook wel bij.

Nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren en krijgt rode wangetjes

Danique Hosmar laat zien hoe goed ze haar troeven kan laten stuiteren terwijl ze intensief aan het hardlopen is!
Rhode Kok bio

Profiel

Geboortedatum: 31 oktober 2003
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Instagram: Rhodé zit op Instagram onder de naam @rhodeekok
TikTok: Rhodé zit op TIkTok onder de naam @rhodekok
Opleiding: Psychologie, Hogeschool VIAA

Foto's

Rhode Kok influencer
Rhode Kok Jesse Hoefnagels
Rhode Kok