Jaimie Vaes

Influencer Jaimie Vaes

Jaimie Vaes relatie met Lil Kleine

Jaimie heeft een relatie gehad met Lil Kleine oftewel Jorik ze hebben ook samen een kindje genaamd Lio. Het stel was verloofd maar toen was de heftige ruzie op Ibiza gebeurd en was de relatie weer verbroken. Het stel heeft nog al een knipperlicht relatie, de ene keer is het weer helemaal dikke mik en de andere keer zijn ze elkaars grootste vijand. Het is dus eigenlijk gewoon niet meer bij te houden.

De carrière van Jaimie

Jaimie heeft de opleiding Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam gedaan. Ze heeft de hele styling gedaan voor de tour van Lil Kleine en houd ze zich bezig met de kledinglijn van Lil Kleine genaamd 'JORIK'. Jaimie is ook een Nederlandse tv presentatrice en presenteerde samen met Koen Kardashian 'Just Tattoo Of Us' wat wekelijks te zien was op MTV. Sinds dat hun zoontje geboren is houd ze zich op het moment vooral bezig met het verzorgen van hun kindje.

Nieuws

Wat: Jaimie Vaes en Lil Kleine samen aanwezig op bruiloft

Jaimie Vaes en Lil Kleine kunnen allebei weer een beetje genieten van het leven en staan elkaar niet meer in de weg. Of toch wel? Ineens werden ze op dezelfde bruiloft gespot!

Foto: Jamie Vaes laat vreemd voorwerp zien op Instagram

De ex van Lil Kleine toont een wel héél apart glimmend voorwerp op haar Instagram stories!

Foto: Zo ziet het gezicht van Jaimie Vaes eruit na mishandeling Lil’ Kleine

Jaimie Vaes laat haar gezicht weer zien op Instagram na een tijdje afwezig te zijn geweest. Ze deelt, sinds het nieuws over de mishandeling rondging waarbij haar hoofd tussen de autodeur zou zijn geklemd, voor het eerst weer een foto van haar hele gezicht...

Om deze 3 redenen blijft Jaimie Vaes bij agressieve Lil’ Kleine

Lil Kleine is nog steeds verdachte van het mishandelen van zijn verloofde Jaimie Vaes. Jaimie zou daar zo snel mogelijk weg moeten zou je denken, maar er zijn meerdere redenen waarom ze dit voorlopig niet gaat doen.

Brekend: Lil’ Kleine nog dieper in de problemen na nieuwe misstap

Lil' Kleine, de 'pauperkabouter' die de afgelopen tijd veel in het nieuws is gekomen wegens een uitgelekte video waarin hij zijn vrouw op grove wijze mishandelt heeft mogelijk nóg een flink probleem aan z'n broek hangen...

Lekte Jaimie Vaes zelf beelden uit van mishandeling door Pauperkabouter Lil’ Kleine?

De gelekte camerabeelden waarop pauperkabouter Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld zijn mogelijk door Jaimie zelf gedeeld.

Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Hoewel er behoorlijk wat foto's van vlogger Monica Geuze zijn is dit far out de mooiste. Door deze foto van Monica krijgen we weer zin in de zomer!

Jaimie Vaes poseert voor opvallende foto in luxe badkamer

Jaimie Vaes weet als geen ander hoe ze voor de spiegel moet poseren. Op een foto wordt de spiegel in een badkamer haar nieuwe slachtoffer...
Jaimie Vaes

Profiel

Geboortedatum: 17 augustus 1989
Sterrenbeeld: Leeuw
Kinderen: Ja, Lio Zion Vaes Scholten
Relatie: Ingewikkeld
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Presentatrice
Instagram: Jaimie zit op instagram onder de naam @jaimievaes

Foto's

Jaimie Vaes
Jaimie Vaes
Jaimie Vaes