Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is een styliste. Ze komt uit Den Haag en woont in Amsterdam. Ze werd bekend als de vriendin van Lil Kleine. Jaimie Vaes is 33 jaar oud. Dankzij haar relatie werd ze ook influencer. Samen met Koen Kardashian heeft ze zelfs bij MTV het programma Just Tattoo Of Us gepresenteerd. Discovery volgde haar leven een tijd lang in de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

In 2017 kreeg Jaimie Vaes een relatie met Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Deze relatie werd vanaf het begin op de voet gevolgd door journalisten en dat zorgde ervoor dat Jaimie Vaes in no-time bekend was bij het grote publiek. In augustus 2018 verloofden ze zich. In 2019 werd zoon Lio Zion Vaes Scholten geboren. De twee leken een gezonde en goede relatie te hebben.

In 2021 bleek echter dat het iets anders zat. In het Pinksterweekend van dat jaar werd Lil Kleine namelijk opgepakt op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer, Jaimie Vaes, was midden in de nacht de lobby van het Oku Hotel binnengelopen. Ze zou onder het bloed hebben gezeten en haar telefoon en hotelkamer waren vernield. Lil Kleine had haar op het hoofd geslagen met een wijnfles. Ondanks zijn arrestatie werd Lil Kleine toch vrijgelaten nadat de zaak geseponeerd werd. Het stel bleef bij elkaar.

In 2022 was het opnieuw raak. Er ging een filmpje viraal waarop te zien was hoe Lil Kleine het hoofd van Jaimie Vaes tussen een autodeur klemde en de deur dicht ramde. Ditmaal liet Jaimie het er niet bij zitten. Ze deed aangifte en verbrak de relatie met de rapper. Lil Kleine verdween een tijd compleet van de radar na alle negatieve aandacht.

Jaimie Vaes vriend

Inmiddels heeft Jaimie een vriend gevonden die beter voor haar zorgt. De gelukkige is haar beste vriend Afshin Momadi. De twee zijn al ontzettend lang bevriend en inmiddels is de vonk overgeslagen. Afshin Momadi is een DJ en modeontwerper. Hij heeft een eigen kledingmerk, 9N1M Sense. Jaimie Vaes before and after Jaimie maakt er geen geheim van dat ze van plastische chirurgie houdt. Het is dan ook wel zichtbaar dat ze niet helemaal au naturel is. Toch kun je er met een beetje speurwerk ook achter komen hoe Jaimie Vaes er voor al die fillers en lifts uit zag. Jaimie had namelijk een YouTube serie genaamd Styled By The Stars. Hierin werd Jaimie gekleed door echte stylisten. De serie komt uit 2012 en laat een compleet andere Jaimie zien. Je kunt de afleveringen van deze serie op YouTube bekijken.

Nieuws

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Foto: Ondeugende Jaimie Vaes poseert in afzakkend jurkje

Jaimie Vaes deelt een ondeugende foto via Instagram. De brunette laat haar jurkje afzakken in de lift..

Video: Jaimie Vaes laat stiekem haar doorzichtige topje zien

Op een filmpje dat inmiddels niet meer online staat is Jaimie Vaes te zien in een kanten topje. En dat ziet er erg goed uit.

Foto: Jaimie Vaes showt lijf in latex pakje

Jaimie Vaes toont een pikante foto op Instagram. De brunette verschijnt wederom weer in een strak latex pakje..

Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer

Jaimie Vaes is een prachtige brunette die we kennen van haar relatie met Lil Kleine. Nu ze van hem verlost is, en een grote fanbase voor zichzelf heeft opgebouwd, deelt ze graag foto's van haar indrukwekkende visitekaartjes...

Video: Jaimie Vaes poseert zonder broek voor de spiegel

Jaimie Vaes is op haar sociale media niet verlegen om wat te laten zien. Deze keer filmt ze zichzelf in de spiegel terwijl ze geen broek aanheeft, maar het glinstert flink daarbeneden...

Foto: Jaimie Vaes laat zich insmeren met wit plakkerig goedje

Jaimie Vaes laat zich flink onder handen nemen in haar nieuwste post op Instagram. Wat is dat witte goedje waar ze zich mee insmeert? Het schijnt héél gezond te zijn...

Wat: Jaimie Vaes en Lil Kleine samen aanwezig op bruiloft

Jaimie Vaes en Lil Kleine kunnen allebei weer een beetje genieten van het leven en staan elkaar niet meer in de weg. Of toch wel? Ineens werden ze op dezelfde bruiloft gespot!
Jaimie Vaes

Profiel

Geboortedatum: 17 augustus 1989
Sterrenbeeld: Leeuw
Kinderen: Ja, Lio Zion Vaes Scholten
Relatie: Ja, met Afshin Momadi
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Beroep: Influencer, Presentatrice
Instagram: Jaimie zit op Instagram onder de naam @jaimievaes

Foto's

Jaimie Vaes
Jaimie Vaes
Jaimie Vaes